Új hozzászólás Aktív témák

  • Domaximus

    tag

    Sziasztok!

    Egy ilyen kerdesem lenne, hogy elofordulhat h bad szektorok keletkeznek attol ha pl a Steam rosszalkodik?

    Szoval a helyzet az hogy sztem a letoltesi sebessegem nagyobb mint amit a hdd-m tud irni. 33 megaval szedek, de egyfolytaban 100on porog a hdd, es eleg sokszor lejjebb ugrik a letoltesi sebesseg gondolom nem birja a hdd mert mozgatja a jatek fajlokat is kozben.. van h sokszor beesik a letoltes 0 bytesra ilyen 1-2 masodpercig is. A problema az hogy ma egyik jatek letoltese kozben csomoszor megallt a steam, Hibas Lemezre hivatkozva :F lehetett folytatni a letoltest, de 5x biztos eljatszotta ezt... mikor letoltodott a jatek, utana nyomtam is egy repairt neki termeszetesen le kelett szednie a corrupt filet ujra.

    Utana megneztem hdd sentinelt. Eddig mindig 100%teljesitmeny es 100% kondicio volt.
    Na most a kondi lement 97%ra :F lehetseges h hibas sectorok keletkeztek?
    Probaljam meg lejjebb korlatozni a letoltesi sebessegem h ne terhelje szet a hddt? Illetve ezek a hibas szektorok... mennyire befolyasoljak azt ha mondjuk jatszok? (remelem nem lesz crash, fagyas vagy ilyesmi? )

    Ja, meg egy apro dolog.. eddig regebben mindig le tudtam futtatni a rovid ontesztet.. sikeresen lefutott. ma pedig mar a legelejen eldobja magat, azt hiszem 0x70-nel. sikertelen az olvaso egyseg hibaja miatt.

    ez mennyire gaz?

    valaszt koszonom elore!

Új hozzászólás Aktív témák