Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.j

    nagyúr

    Szevasztok!

    A segítséget szeretném kérni az alábbi probléma megoldására.
    Tegnap frissítettem a Win10-es rendszert és ezt követően meglepődve tapasztaltam hogy a külön HDD-n lévő D és E partíciókat nem tudom megnyitni, ezt a hibaüzenetet kaptam: "A hely nem elérhető, hozzáférés megtagadva"

    Amikor a win10-et tartalmazó ssd helyére beraktam egy win7-es ssd-t (hátha azzal megszűnik a hiba) sajnos továbbra sem tudtam megnyitni a D és az E partíciókat....

    Mivel sehogy sem tudtam a hibát javítani (a neten talált infókkal sem) kínomban kivettem a D és E partíciókat tartalmazó HDD-t és beraktam egy újat, amit particionáltam és különböző dolgokat, programokat raktam rá.
    Legnagyobb meglepetésemre az újonnan létrehozott partíciókat és a rajtuk lévő dolgokat minden gond nélkül megtudtam nyitni.

    A gép ezt követően hibátlanul működik (akár win10 akár win7 alatt), viszont maradt a kivett HDD, amin minden fontos adatom található.
    Kérdésem az lenne, hogy tudnám megszüntetni a "hozzáférés megtagadva" hibát, hogy tudnék a HDD-n lévő adatokhoz hozzáférni, szerencsés esetben a HDD-t újra használatba venni?

    Előre is köszi a segítséget.

    Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

Új hozzászólás Aktív témák