Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz liksoft #41828 üzenetére

    Aki HDD hiba miatt adatod veszít, kizárólag a saját hülyeségének köszönheti, nem nekem, aki csak tapasztalatokat adtam közre. Tudomásom szerint magától értetődő, hogy (fontos) adatot legalább két példányban kell tárolni.

    Kissé erőltettetnek érzem ezt a dolgot, nehogy már a végén nekem kelljen elnézést kérni, mert leírtam, hogy mi volt. Ez volt a történet, és ennyi. Mindenki tisztában van vele, hogy ilyen lemezben már kevésbé szabad megbízni.

    Korántsem ugyanaz, mintha az elektronika topikban olyan tanácsot adnék, ami érintésvédelmi szempontból aggályos, áram agyonvághatna valakit. Nyilván ilyenre én is ügyelek.

    A másik, a felülírás ami egymagában is adatvesztést okoz.

    Azért írom felül, hogy elvesszen. Meg azért, hogy a függő szektorok visszaforduljanak hibátlan szektornak. Amikor a Sentinelben a szemem láttára tűnik el a hibajelzés. De a következő fokozat, hogy még ezért is nekem kell bocsánatot kérni, ne vicceljünk már...

    WD merevlemezekhez való programnál maga a gyártó is ajánlja, hogy néha írjuk felül a merevlemezt, frissítve ezáltal a mágneses felületet, megelőzve a bajokat.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák