Új hozzászólás Aktív témák

  • djculture

    félisten

    válasz Boogie33 #36517 üzenetére

    Nem áll le ha az éppen aktív energia megtakarítási profilban soha állitod a hdd kikapcsolását. Viszont parkolni akkor is fog , mivel azt a hdd logikája automatán csinálja. Viszont egyes vinyókon lehet állitani ennek az időtartamát, kikapcsolni hülyeség mert akkor még hamarabb tönkremegy a vinyó.

    Mostanában elterjedt ez a kapcsoljuk ki a parkolást ha lehet mert ettöl megy tönkre a vinyó. Hát egy nagy baromság ugyanis nem azért alkották meg így a mérnökök mert unatkoztak vagy a használóját karják szívatni. Sajnos a súly és méret csökkentés miatt a hordozótányér vastagsága és vele a hordozó felület anyagminősége illetve a fejek miniatűrizáltsága plusz a légpárna vastagságának csökkenése miatt a fej és a felület állatira melegszik. Ha valamelyik nagy okos kickapcsolja teljesen a parkolást nem a mechnika fog széztmenni az biztos csak éppen a hordozóterület és a fej fog szépen lassan sérülni.
    Igazság szerinte kb 3 szériát érintett ez a parkolós mizéria de manapság is mindenki barmolja kikapcsolgatja mert valaki ezt a baromságot kitalálta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák