Új hozzászólás Aktív témák

  • jorden06

    senior tag

    sziasztok!

    sürgős segítségre lenne szükségem: a gépem egyik percről másikra meghalt, és HDD hibaüzenetet kaptam. Nem indul egyáltalán, a bekapcsolás után pedig tájékoztat, hogy a HP Smart Self-check súlyos, közelgő problémát észlel, ezért nem képes a boot-ra. Mentsek el minden adatot a HDD-ről, és futtassam le a HP self HDD-diagnostic programot a bios-ból.

    A kérdésem az lenne, hogy:

    - ha lefuttatom a self-diagnostic programot, akkor az minden töröl a HDD-ről, hogy arra kér, mentsek el mindent? (de egyébként is, hogy menthetnék el mindent, ha el sem indul az os :F )

    - a gép akkuról ment éppen, ezért arra gyanakszom, hogy nem kapott elég áramot és "megőrült". a HDDTune már korábban is jelzett "spin" hibát, de a szervizben azt mondták anno, hogy ez még nem számít komoly hibának, mert csak egyszer fordult elő az élettartam során.

    - olyan, mintha romolna a helyzet, mivel korabban meg bejott egy Win7 restore manager, (ami szinten arra a megallapitasra jutott, hogy a HDD a hibas), de mar ez a manager sem indul el, mert felugrik egy ablak, hogy a C/Boot.exe file nem talalhato, vagy serult.

    Mit lehet ezzel kezdeni? Egy 250GB-os 7200RPM-es HDD-ről van szó, és természetesen minden fontos adatom rajta van :(

Új hozzászólás Aktív témák