Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz Rp526 #33381 üzenetére

    Próbáltam már, de nem változott semmi, pedig a center van a leghangosabbra állítva. Igazad lesz amúgy, mert más filmeknél meg jó. A Blade Runner 2049 tökéletesen szól, zenéknél és háttérzajoknál is érthető a beszéd.
    Viszont a Dűnénél vannak részek, ahol szól a zene és alig lehet érteni mit beszélnek, pl. amikor megérkeznek az Arrakisra 00:35-nél és Thufir jelentést tesz Leto Atreidesnek, na ott szinte semmit nem lehet hallani abból amit beszélnek, úgy üvölt a skót duda a háttérben, hogy mindent elnyom. Nem értem miért nem lehet minőségi munkát végezni technikai oldalról.

    A másik dolog, hogy miután beállítottam az összefoglalóban írtakat azzal a kódekkel, a kép is szebb lett. Viszont nekem mintha kicsit szaggatott volna a lejátszás, nem látványosan, csak olyan nem láthatóan, de nekem zavarta a szememet. Ezt úgy oldottam meg, MPC-BE lejátszónál, hogy a Belső szűrők - Videó dekóderek - Videó dekóder konfiguráción belül a preferált dekódert átállítottam D3D11-ről DXVA2-re, így már folyamatos lett a kép.

Új hozzászólás Aktív témák