Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz SunMount3r #31723 üzenetére

    Forumtárs alap kérdése: felső-közép kategóriás LG TV, közép kategóriás LG soundbar, rx460 gpu-val szerelt PC, -igény: 4K filmek és Dolby Atmos.
    Erre javasoltam neki, hogy felesleges a PC-t használnia lejátszásra mert a TV hardvere elég erős, a szoftvere pedig elég jó ahhoz, hogy lejátsszon mindent amit a PC-n elérhető legjobb szoftverek tudnak, sőt ahhoz képest még plusz funkciót is támogat.
    Erre te belekötöttél, hogy milyen tesztek alapján mondom, hogy "jó" a TV lejátszója, majd eljutottál odáig, hogy bizonyos media boxok biztosan jobb minőséget nyújtanak mint a TV saját lejátszója. Cáfolni meg sem próbáltad, hogy az adott LG TV bármilyen 4K video-t ne támogatna amit a PC-s szoftverek támogatnak, ellenben felhoztad, hogy a TV-nek nem biztos hogy megy a divx/xvid valamint az ISO és egyes felirat formátumok. Mindezek egyikének sincs semmi közük a segítséget kérő srác konkrét kérdéseihez, ráadásul még ettől eltekintve, önmagában nézve is nevetséges felvetések.
    Érvek, konkrétumok, idézetek és bármi féle cél nélkül belém kötöttél aztán még te háborogsz hogy miért akarok vitatkozni veled. Ki szólított meg kit? Szöveget értelmezni jól láthatóan képtelen vagy de nem is próbálsz, hozzáértésed a témához teljesen nulla. Egyetlen dologban van igazad, abban hogy veled teljesen felesleges vitatkozni. Nem is tettem volna ha nem címzel nekem ilyen marhaságokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák