Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    Mivel a mosogatógép kapszulákkal kapcsolatos beszélgetés ki lett tiltva a bestbuy topikból, én viszont összeírtam az elmúlt egy évben használt tablettákkal kapcsolatos tapasztalatainkaz, berakom ide.

    BEKO mosogatógép tapasztalatok:

    Finish classic: 30 perces (kb. 45-50 fokos) programmal szépen elmosogat, edények kifogástalanul tiszták, üvegek 98%-osan lesznek fényesek, gép belseje tiszta a mosogatás után, tabletta tökéletesen eltűnik.

    Finish Quantum Allin: 30 perces program után a kapszula maradéka még látható, a gép belseje kicsit habos marad, edények, üvegek 95%-ban tiszták. Következő szint az 1 óra 10 perces program (kb. 55-60 fokos), ez már jó, hab eltűnik, minden szép tiszta lesz.

    JAR Platinum Plus: 30 perces programon nem használható, gép belseje habos marad, edényeken, poharakon fehér réteg marad. Az 1 óra 10 perces program, ez már jobb, a gépben minimális hab marad, edények, poharak 99%-osan tiszták. Az 1 óra 30 perces program (kb. 65-70 fokos) után minden tökéletesen tiszta.

    Szóval nálunk egy olcsó mosogatógépben sajnos a drágább kapszulák csak hosszabb programmal (magasabb hőfokon?) hozzák a tőlük elvárt eredményt, de akkor tényleg nagyon szépek lesznek az edények, poharak.

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák