Új hozzászólás Aktív témák

 • Lacielvtárs

  nagyúr

  válasz adamsfamily #12 üzenetére

  'Gondoltam bosszantom egy kicsit a csoportot :D vakteszteltem, mert a prohardver.hu oldalon ismét felhuztak :D'
  gondoltam megosztom veletek is. szigorúan vakteszt volt, nem láttam mikor melyik volt epp használatban.

  Eredmény : ami nagyon különös volt, hogy gyári, egyszerű minőségű kábelt 10 alkalomból 10-szer felismertem. Silány minőségű magas hang, puffogos, pontatlan, 'zavaró' mély hang.

  Az inakusztik Referenz kábelnek van egy jellegzetes hangra gyakorolt hatása. Ezt is felismertem, majdnem minden alkalommal, 10-ből 8szor

  A fenykabel-neuron márkájú amit az egység jegyében vásároltam, no itt már nehezebb volt a helyzet. Korábban kaptam egy szerelt minőségi kábel Nemir Ombe uriembertol, és az ami itt a képeken szürke vezetékű kábel, az eredményesen beerte a neuron kábelt. Ez a két kábel esetében 10/4 az arány. (lehet egy komolyabb rendszerben már mást mutatna a hangra gyakorolt hatása a neuron kábelnek) Érdekes hogy két minőségibb anyagú kabel között már nincs nagy, azonnal észrevehető a különbség.

  A neuron kábel magas hangra es közép hang tartománya gyakorolt hatása, valamint az ének hang, főleg a női énekes hangja az amiben van lényegi változás. Nagyon meglepett engem is a tápkábel vakteszt eredménye. Komolyan arra gondoltam, ki kell próbálnom, mert mindig azt mondják placebo. Most ismerőssel megcsinaltuk, nem voltam a szobában a csere idejére, és mindegyik kábel be volt húzva az avr mögé, hogy még véletlenül se tudjam, ha oda pillanatok és lássam melyik kábel van épp használatában.
  Ugyanabba az elosztoba volt dugva mindegyik kábel.

  Érdekes volt a tanulságot leszurni, hogy az alaphoz képest mennyit jelent egy jobb, minőségi kábel, és hogy egy bizonyos szint felett, már nem olyanon kiugró az ár /javulás mértéle...


  [ Szerkesztve ]

  "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

Új hozzászólás Aktív témák