- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Milyen program, ami...?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Direct One (műholdas és online TV)
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Azért annak ellenére, hogy már nem kábelezek, még némi hifi bogár motoszkál a fejemben, direkt emiatt nem is adtam el a komoly kábeleimet.
Lehet, hogy csak placebó, de elővettem a hifi CD lejátszómat, referencia kábelekkel, nagy Bodor előerősítő/végfok kombóval, nagyságrendet vert a mozi hangjára, CD vs Tidal.
Tehát, ha meghitt zenehallgatás a cél, nincs vita, megy a komolyabb lánc, nem lehet megkerülni. -
python1
veterán
Nálam még az installációs kábelek is tetemes összegek voltak, ezt "minőségi" kábellel megvalósítani lehetetlen lenne, és értelmetlen is egyben.
Mivel kábeles topik, azt nem is taglalom, hogy hangszóróként van végfokolva a rendszer, ami nagyságrendekkel többet hozoztt bármilyen kábelezésnél.
Sztereó az már más kérdés, oda vannak csilli-villi kábeleim, amit esztétikai okok miatt is használok, ha meg hangban is hoz valamit, az csak hab a tortán.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Én is osztom nebulo ötletét,mivel ide azok az emberek fognak járni elsősorban akik érdeklődnek a téma iránt,fogékonyak rá,nem kötelező mindenkinek látogatni a fórumot.Tényleg annyi olcsó megmondó Jakab van mostanában,aki biztosan tudja az igazságot,és meggyőződése,hogy mindent jobban tud mint a másik,és ezt próbálják is ráerőltetni a másikra,ezek valahogy termelődnek mostanában.Én jobban hiszek azoknak az embereknek akik maguk tesztelnek,hallanak ki dolgokat,és lelkesedve osztanak meg másokkal,sokat megjártam a hifizés útvesztőjében,és sok mindent kipróbáltam saját bőrömön,de inkább én ezt pozitív tanulási szakaszként élem meg,természetesen folyamatosan folyik nálam még ez a folyamat.
-
python1
veterán
válasz Lacielvtárs #47 üzenetére
Ja,csak jöttek és jöttek,még időm sem volt némelyiket normálisan tesztelnem,de majd lassan beindul nálam is a mozi és hifi,viszont akkor ontom a hülyeséget a nyakatokba.
-
python1
veterán
Szevasztok Kábelbarátaim!
Végre nyílt itt is egy ilyen fórum,nem kell megkeverni az amúgy is bizonytalan hifizők ill mozizók lelkivilágát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Airsoft
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...