Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    válasz Oldfighter #88433 üzenetére

    Értem, akkor még lehet nézelődök... úgy értem szélleségre van faltól falig szekrény, de a falra ettől még lehet szerelni mondjuk a szekrény fölé, illetve a szekrény tetejéer tudok hangfalakat tenni, meg a hátsó hangafalakat is tudom falra szerelni... csak a földön nem lenne hely az állványosnak, mert azért elég furán nézne ki a szekrény elé a földre betenni egy állványt (az a szekrény mellett mutatna jól, de ott vagy ajtó, vagy asztal van. Panelszobához képest minden rész ki van használva, úgymond egy kika-s szekrénysort képzelje el ami ajtótól falig tart, tehát nincs sok választási lehetőség.
    Ettől függetlenül még fogok nézelődni használt erősítő esetleg hangfalak után, de mindenképpen 5.1 kéne a filmek miatt, és azt ahogyy te is írtad nem úszom meg 100alatt. Tehát ilyenkor nem lehet tenni csak maximum ezt, amit végszükség esetén tudok tenni, hogy veszek egy olyat amivel legalább tudom nézni 5.1-ben a filmeket.
    Vagy ha valaki 100-ért tud egy jó "használt" szettet akkor szívesen veszem, de nem hiszem, létezik olyan, ezért nem tudok másban gondolkodni, csak ami a lehetőségeimhez és pénztárámhoz adott.

Új hozzászólás Aktív témák