Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz Tamoo #82391 üzenetére

    Igen, volt ilyen kérdés, de az egész Sefter felvesétől indult. Ha a nagy gyártók egybe gépeinél húzzuk meg a felső kategóriát, akkor a CA még mindig csak középkategória, másrészt ugyan összefüggésben van a kapott hangminőség a kifizetett készpénzzel, de inkább lőjük be a kategóriákat a hang, mint a pénz alapján. De ha ennél az analógiánál maradunk, és megnézzük a Denon palettáját, az X500 90e, a csúcs pedig az AVR4520 800e Ft-os árral. Ennek fényében akkor az X2000 180-ért még simán alsóház. Ehhez egy valamirevaló 5.1 simán 4-500e Ft a topicos ajánlás szerint is. Tisztességes drótozással ellőhető 750e Ft úgy, hogy nem vagyunk a középkategóriában.

    Lehet Nektek már vicc kategória, de sokan örülnének neki.

    Ez hogy jön ide? Az, hogy ki mit engedhet meg magának nem releváns információ azzal kapcsolatban, hogy a házimozinál mit nevezünk belépő, közép vagy felső kategóriának.

    A problémát egyébként abban látom, hogy maga a kategorizálás sincs normálisan meghatározva. Ha a belépő és a középkategória között nincs semmi, akkor vagy a belépő kicsi, vagy a középkategória túl széles.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák