Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz kimi02 #65483 üzenetére

    B&W 600 nem passzol a Denon AVR-4810-hez, kevés hozzá, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.
    SZVSZ.

    Ennek a lényegével egyetértek:
    "Én mint elvakult B&W fan azt tudom rá mondani, hogy a mostani B&W hangfalak már nem olyan jók mint régebben. Szerintem a 684-es is egy inkább házimozizáshoz való darab, nem annyira a zenehallgatáshoz. Ettől még lehet rajta zenét hallgatni, csak már nem azt az érzelemdús hangzásvilágot adja vissza mint a régebbi (modjuk 2000 előtti) B&W hangsugárzók.
    Sajnos már a 700-as sorozatot sem gyártják (még abban a 703-as volt talán utolsó olyan B&W hangfal ami szépen szólt) így ma már max. a 800-as vagy a CM sorozatban vannak olyan hangsugárzók (bár a CM sorozatot nem ismerem) amik zenei teljesítménye kielégítő szerintem.
    De ha veszel is 684-est (a világért sem akarlak lebeszélni róla) arra készülj fel, hogy elsőre biztos nem fog tetszeni, mert eléggé "bejáratás-igényes" cucc a B&W ráadásul hónapok is eltelhetnek mire rendesen bejáródnak.

    Mindenesetre én ha neked lennék inkább vennék valami régebbi használt típust. (Mondjuk egy CDM 9NT-t vagy egy 703-ast vagy egy mátrix 803 v 804-est.) Zenehallgatáshoz sokkal jobbak mint ezek a mai 6-os sorozatu B&W-k. Szerintem az utolsó 600-as sorozat ami még zenére volt "kitalálva" és nem házimozira az a 6xx S2 széria volt. Az S3 már nagyságrendekkel gyengébb. (Tudom mert az 5 pár B&W-m közül kettő ilyen, vagyis van S2-es 600-asom meg S3-as is.) És elvileg a 68-as sorozat az S3-as "továbbfejlesztése"."
    Idézet innen.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák