Új hozzászólás Aktív témák

  • szaki1986

    tag

    válasz MaUser #65487 üzenetére

    Sajnos csak 1 helyről tud mérni. Mérésnél egy IKEA-s POANG szék tetejére tettem a mikrofont, kb abban a pozícióban van a fülem, és abban ülve mozizok.
    Ez most még nem a végleges helye a cuccnak, az elrendezés sem ideális. Most egy kb 15 nm-es hálószobában van, 2-3 hónap múlva költözök, akkor egy 20 nm-es nappaliban lesz majd normálisan elhelyezve. Csak gondoltam ha már van ilyen mikrofonos bemérés akkor kipróbálom, de nem igazán lett meggyőző :).
    Ha kikapcsolom ezt a kreált EQ-t akkor szerintem teljesen jól szól amúgy a rendszer, de lehet (sőt biztos), hogy azért lehetne még javítani a hangzáson.

    90 ezret már nem nagyon akarok mélynyomóra költeni, így is jóval drágább lesz a vége a rendszernek mint amit elterveztem. 60 ezres mélynyomóval kb. 300k a vége, eleinte pedig csak max 200-at akartam költeni. Tudom, tudom... használtan, olcsóbban, jobbat vehettem volna. :)

    (#65485) adodaniel:
    Igen használt is szóba jöhet. Úgy max 50k-t áldoznék rá.
    45-ér jónak tűnik ez a Polk. Van ebben az árkategóriában esetleg még vmi amire érdemes lenne odafigyelni? Vagy ez a Polk a best-buy.

    https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/

Új hozzászólás Aktív témák