Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz BBéci #50265 üzenetére

    Bár nem értem, hogy ha engem idézel akkor miért nem engem szólítasz meg.
    Úgy látom nagyon fájdalmas pont ez neked.

    Tudod ha akarom simán mondhatom, hogy nincs különbség, de be ismertem hogy van. De úgy látszik neked még mindig arra van időd, hogy ezer éves hsz-t keressél elő.
    A kérdésem az lenne, hogy amikor Peak belinkelt egy HDMI tesztet ahol bebizonyították, hogy nincs a KÉPük közt különbség akkor bár ki felemlegethette volna a te hszeditet, hogy vak aki nem látja stb. Itt kellene neked is megkövezned magad, hogy miket állítottál. De persze az nem lehet, mert te nem mondhatsz butaságot, te nem állíthatsz valótlant. Tudjuk.
    Viszont hiába vagy idősebb nálam mégis a sértettségeden egyszerűen nem tudsz túllépni. Ha okosabb és komolyabb lennél nálam akkor nem ezeket hoznád fel, hogy ki mit mondott, de te inkább flamelsz, mert sajnos a sértett EGÓD ez kívánja tőled.

    Részemről lezárom ezt. Ha akarsz írj privit és ne itt szemeteljünk, mert ez már nem ide tartozik. Ha akartad volna ezt is privibe küldöd, de ugye neked kellett az önigazolás ;) Megkaptad. Remélem ma este nyugodtan fekszel le aludni és egy régi sértettséged köddé válik. :R

Új hozzászólás Aktív témák