Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz Valkűr #46503 üzenetére

    Wow, kösz a cikket, érdekes olvasni. Sajnos 717-nél komolyabb új erősítő nincs az ismeretségemben (ez sem lesz sokáig már a teszt után ;) ).

    "Csak" TA-VA777ES és DSP-A1 van az ismeretségi körben, de tény és való érdekes lenne összenézni őket az AX10-zel. Bár sok különbség szvsz itt már nem lenne (főleg nálunk, mert azért ez nem dedikált szoba), mind a két nagyvas kb. 25 kiló és új árban is az AX-10 környékén voltak újonnan.:)

    Egyébként Sony vonalon a 777ES-t a fórumokon tallózva a valaha volt legjobb integrált Sony AV erősítőnek tartják, mondjuk ez inkább a Sony mélyrepülését mutatja...

    @Oldfighter: Kábelezés oldschool Kimber 4PR, hangsugárzók meg saját készítésűek, szóval itt referencia nincs. Talán annyi, hogy 1998-ban - mielőtt készültek - körbejártam az összes hifi bemutatótermet és megnéztem mit kapni a pár évnyi iskola melletti melóból összeszedett 200eFt-ból. Aztán inkább építettünk és lecseréltem az erősítőt. :) Nyilván ez a leggyengébb láncszem, remélhetőleg már nem sokáig. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák