Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    Kicsit off, de a " minden, ami hozzá csatlakoztatható"-ba szerintem belefér, és nincs jobb tippem hol lehet értelme felvetni ezt...

    Látott már valaki meztelenül egy Alces2-t, vagy Alces3-at? (Lényegében bármilyen Alces-t, amihez egytől több készülék csatlakoztatható.)

    Próbáltam rávenni fülelek-et, hogy nagyjából vázolja fel nekem a felépítést, hogy legalább annyi képet kapjak arról, hogy mi van benne, hogy el tudjam dönteni, ha bár ingyen kipróbálhatom, akkor is melyikből mennyit és hogyan, de nem szívesen ad bővebb felvilágosítást a színfalak mögé. (Pedig hát ha kifizetem, onnantól kalapács alá is tehetem, nem még hogy szép óvatosan szétszedem és megnézem. És ilyen nem vagyok, de akár sufniban lemásolom és visszaviszem... De a lehetőség adott, így nem értem a titkolózást...)

    Igazából az érdekelne, hogy egy 3 kimenetes doboz a borításon belül úgy néz ki, mint 3db sorba kötött Alces1, vagy úgy, mint 1db Alces1, egy, a kimenetére kötött 3-as elosztóval?
    Tehát a bele (a "lelke", bármi is legyen az, ami szűr/kondicionál), az minden kimeneti csatinként megvan egyedien, vagy a 2-3 kimenetesben is csak egy van belőle? Illetve utóbbi esetben ez arányosan nagyobb kapacitású/teljesítményű/terhelhetőségű (a "fekete dobozra" nehéz jó szót találni), vagy tényleg ugyan az, és lényegében az Alces3 az egy Alces1, csak 3 dugaljra osztva: mint ha veszek egy Alces1-et, és közvetlenül a fali konnektorba, egy szűretlen elosztó elé dugom.)
    Vagy ha egy modul szűr/kondicionál, akkor is van-e még egy külön szűrő elem minden leosztott csatin, hogy egymást ne zavarják?

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák