Új hozzászólás Aktív témák

  • gorbep

    senior tag

    válasz bajnokpityu #22346 üzenetére

    Na szép..... Én azért az eladó orra alá dörgölném.... ha gondolod én is felhívhatom, és elkottyantom neki, hátha elgondolkodik rajta... (valamiért úgy rémlik 80-100 eJMF körül kínálta párt.....)

    A tápkábel milyen szerinted? (Vagy nálad is kihasználatlan? ;] ) Ha egyszer összejön a hallgatózás nálam elhozhatnád, ha nem túl sürgős az eladása... :U De ha mondasz kb árat, akkor meg tudom mondani hogy nem reménytelen e számomra. (Nem biztos, hogy a DAC árát még egyszer rá akarom költeni a tápra.... :W )

    Lehet hogy egy USB kábel csere többet dobna a hangján.....(szemeztem egy Furu forest-el, de a barkácsoláson is gondolkodom)..... de az aktuális project (VC-2) befejezése után elosztót építek, már kukáztam 2 régi fémházas Kontakta elosztót, azokat "szenezem" kívül-belül...(Remélem nem copyright-os Zolinál) Lehet mindkettőt megcsinálom, és az egyik valami cserealap lesz valami kábel(ek)-hez. Igen szép Carbon szövet fóliát szereztem, a hangja nem tudom milyen lesz, de jól fog kinézni legalább....... :Y

    - Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák