Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz Dorian #160196 üzenetére

    Ezzel lényegében azt mondod (hátsó falról írt gondolataidra értem), hogy a mozi szoba lényegében a mögötte lévő részt is hasznosítja valamilyen szinten? Gondolom ez főleg a mélyhangoknál számítana, ha számít. Mert akkor ebben az esetben egy 3 méter széles és 10 méter hosszú “szobáról” beszélhetünk.

    ctrlaltdel13: Dehogy sértődöm meg. Szerintem az emberek többsége azért sértődik meg, mert nem hallott még igazit. A bátyám külföldön él, volt lehetősége a házába mozi szobát építetni profikkal, nekem meg volt lehetőségem hallani. Onnantól nem sértődöm meg, ha valaki lehordja amit én próbáltam “kreálni” mozi szoba címén. Tudom, hogy sosem lesz olyan, meg sem közelíti soha. Az volt a célom, hogy az adott helyzetből kihozzam azt, amit 1. Nem fárasztó hallgatni, 2. Nagyjából az igényeknek megfelelően szól. 3. Nem zavarom vele a családomat esténként, ha van időm és nézek valamit. Tudom, hogy ennek fontos további feltétele, hogy ne üljek be gyakran a bátyám szobájába. :) Majd a következő házunkban lesz erre épített szoba, de amikor ez épült még nem volt olyan fontos.

    Amit írtál, hogy az általam használt dolgoknak 0 befolyása van a mélyhangokra, azt nem értem. :F Ezeket a mélyhangokra találták ki, az egyik leírásában ott is van, milyen frekvenciát hogyan kezel.

    exception: Yamaha RX-A 1070 Középkategóriás rendszer, középkategóriás hangra. :)

    Jigsaw04: Hány méterre ülsz a szembe faltól? Én a 4 méterből beáldoztam kicsit több, mint felet és hidd el megérte. Pedig alapvetően minden szebb és jobb lenne, ha nem a térben terpeszkedne a fotel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák