Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz zsoika #155983 üzenetére

    Olyan hang, mint a végfok relé. De lehet, hogy az igazából az, és csak azért kötöttem össze, mert egyből bekapcsolt utána a venti.

    Az a helyzet, hogy sikerült már úgy is elérni ezt, hogy teljesen fogyasztók nélkül csak kitettem az asztalra és bekapcsoltam. Utána elutaztam két hétre, mondom visszakötöm, hátha megjavult, és akkor hetekig nem jött elő.

    Beszéltem velük a napokban telefonon, azt mondták, hogy van rajta hangfal, azt mondjuk nem kérdeztem, hogy mennyi.

    Amit nekik is elfelejtettem említeni amúgy, hogy amikor több HDMI is be volt kötve és egy "kört" építettem, akkor minden más is fura dolgokat csinált. Lehet, hogy ez valami kóbor áramot vitt és attól hülyült meg?

    A rendszer az alábbiak szerint áll össze:

    Ilyenkor többször előfordult, hogy a PC pl nem bootolt be (bios előtt még megáll, de a ventik elindulnak), ha monitor mellett az erősítő és a tv is be volt dugva. az erősítő hdmi-jét kihúzva azonban már indul gond nélkül. Utólag ha bedugom a hdmi-t, akkor azon is megy minden gond nélkül, de restartnál simán megint nem indul.

    Ha a pc ment, és pl az erősítőt kikapcsoltam, de a tv is be volt kapcsolva, akkor a pc monitorja állandóan villogott (mintha azt érzékelné a gép, hogy állandóan csatlakoztatok majd kihúzok egy kijelzőt a videókártyából, így állandóan újrarendezné a megjelenítőket). Ha viszont az erősítő is be volt kapcsolva, akkor nem volt gond.

    Esetleg előfordulhat, hogy kontakthibás volt a HDMI, ez most jutott a fentiek végiggondolása alapján az eszembe. Nade ez okozhatja az erősítő ventilátorának felpörgését...?

    @Joshi: sajnos nem garis már.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák