Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    válasz rottenbull #134185 üzenetére

    Abban az esetben, ha 2000-ért kapsz legalább olyan jó bemérő rendszert és processzálást is! több sub esetére, mint a JL, akkor talán.

    És nem, nem védeni szeretném a jl-t (hiszen tényleg baromira drága), de hetente hallok cégekről, akik megtalálták a szub szent grállját és most aztán hajde/hűde, aztán a végén mégsem. Én a jl-eket még mindig a legnagyobb jbl synthesis rendszerhez tudom csak hasonlítani.

    Ott ugye van 4db 46cm membránt tartalmazó passzív láda. Meghajtja őket 4 dedikált végfok és mindehhez kell egy sdec proci, hogy működni tudjon a rendszer és ne oltsák ki egymást. Ezt összehasonlítva 4db 112-vel (csak simán! a jl saját beépített master-slave-slave-slave prociját használva) a végeredmény az az, hogy részletesebb, pontosabb, gyorsabb, dinamikusabb viszont nincs akkora mindent elsöprő hangnyomás, mint a jbl-nek. Ilyet más cégnél még nem hallottam. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy nincs.

    [ Szerkesztve ]

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák