Új hozzászólás Aktív témák

  • tPedro_

    őstag

    válasz tPedro_ #109931 üzenetére

    Ma volt csak lehetőségem visszatérni a mélynyomó témára, próbálgattam a beállításokat:

    Abból indultam ki, hogy ez az első rendszerem és kezdő házimozis vagyok, így a füleimmel lehet a gond. :DDD

    Először kikapcsoltam az erősítőben a sub-ot és végignéztem a Transformers 3 első 5-10 percét. Aztán engedélyeztem a subot, de kikapcsolt állapotban megint megnéztem. Végül pedig be is kapcsoltam és úgy ismét.

    Ezek alapján a felé hajlok, hogy valóban van basszus, csak nem igazán tudtam, hogy mire kell figyelni (a potméter 50% körül volt). Illetve szerintem az is közrejátszhatott, hogy a front hangfalak oldalában van 1-1 20cm-es mély hangszóró így eddig is voltak erősebb mély hangok (ismét jelezném, laikus vagyok). :)

    A hozzáértőbb fórumtagok rendszereihez képest az enyém elég szolíd, így biztos nem túl nagy élmény meghallgatni, de ha esetleg valakit érdekel és tudna segíteni a beállításokban is, akkor azért nagyon hálás lennék. Olvastam, hogy szoktatok hallgatózni egymásnál, nem tudom ennek mi a pontos menete, természetesen pálinka/sör/bor/üdítő/pogácsa nem jelent gondot, esetleg ha valaki komolyan tud segíteni a beállításokban akkor egy összegben is megegyezhetünk. :R (budapesti, újpesti vagyok).

Új hozzászólás Aktív témák