Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz Rederik #10432 üzenetére

    Jó ötlet a külön áramkör, ha még a villanyszerelési munkák előtt állsz, akkor minimális többletköltséggel megoldható. Javaslom, hogy ne csak külön kört kapjon, hanem külön fázist is (remélhetőleg van 3 fázis a házban) nem túl high rendszer esetén hangminőségben nem hinném, hogy bármi különbséget tapasztalsz, de megelőzhető a háztartási gépek (hűtő, telefon, TV) rossz minőségű tápjának hálózatba visszatáplált zavarai, amik borzasztó zavaróak, ha vannak.
    Az olcsóbb (~100ezer alatti) zavarszűrős megoldások csak rosszat tesznek, pl. a zavarokon kívül a dinamikát is csökkentik. Ha kiépíted a külön ágat, erre nem lesz szükség. Szokták mondani, hogy a Hivox Alces kicsit kakukktojás: nem szűrő, hanem „hálózati kondicionáló” vagy „hangzáskatalizátor”. így van. Pl. nálam a telefonkészülék zavarait nem szüntette meg, viszont a hangon jócskán javított (színpad, dinamika, ének tisztaság)
    PC-t és hifit nem kötnék egy ágra, ha a hifi-ág külön kiépítése megoldható, akkor ez megoldott. TV-re nálam a mozierősítő nem érzékeny, sztereóba kicsit behallatszik, ha be van kapcsolva (készenléti módban nem) Így ilyen probléma nincs, mert zenehallgatáshoz úgysem kell TV.

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák