Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz BBéci #101506 üzenetére

    Teljesen személyes vélemény ezt hangsúlyozom, és az én életkörülményeimből indulok ki! :)

    Bp-i extra nagynak mondott, rendkívűl kedvező árfekvésű 60 nm-es aránylag újépítésű lakásban lakok. Itt a cinizmusom nem jelenik meg eléggé írásban:)

    A hatalmas kb 25 nm-es amerikai konyhás nappaliban (bár szerintem amerikában ezt kis hálónak csúfolnák) egy értelmes rendszert szerény véleményem szerint elhelyezni nem lehet, mert zavar a sok bútor kanapé stb.:)

    A használt félmillás rendszer azért eléggé jó minőségű egy átlag felhasználónak, főként ha külföldről szerzi be, mondhatni csodákat lehet venni:). Elképesztő szépen szól (na) egy ilyen rendszer, de ezek a gyönyörű szép tágas belvárosi lakások (nem fikázom, azért mert többre nem futja) akusztikai csodák. (Pl.: egy a hálóban elhelyezett azért minőségibbnek mondható bögreszettem mélye tökéletesnek mondható hangzást nyújt a tőle 7-8 m-re lévő konyhában mosogatás közben, 30%-os hangerőn úgy, hogy a hálóban mindezt nem lehet iylen tökéletesen kiélvezni :) )

    Egyik este kipróbáltam egy általam is szarnak mondott BOSE 3-2-1-et a legeslegminimálisabb hangerőn, és a felső szomszéd meglátogatott, hogy micsoda brutálisan hangerőn hallgatok zenét. Majd beinvitáltam, hogy saját fülével hallgassa meg, majd csodálkozott, hogy milyen kellemes a hangja (bár szerintem túlárazott fos) van, fent erőteljesebben élvezik:) :)

    + hál isten vidéki családi házas környezetben ki tudtam próbálni, elhelyezve ezt a szettet, amit egyébként én simán ajánlok mindenkinek, akinek kicsi, jó, és olcsó szett kell, csak nehézkes a beszerzése. Na, ott ki is tudtam használni tetszés szerint HANGOSAN, mert így is szeretek mozizni/zenét hallgatni úgy, hogy nem hívják rám a rendőrt a macskát a kutyát.

    Elismerem a minőségi rendszer halkan is csodálatosan szól, de hangosan is tudja. Sajnos kisebb lakásokban csak az egyik felét élvezheti az ember:)

    Na, ez lenne a laikus hozzáállásom.

Új hozzászólás Aktív témák