Új hozzászólás Aktív témák

  • BIGi75

    senior tag

    válasz m3ss #75963 üzenetére

    Hát, azért ha így van, én a bw-t lehet meghagytam volna zenére...kerestem volna hp-n egy jó sztereó erősítőt hozzá. Mondjuk én mindentől marha nehezen válok meg, majd jó lesz vmire, vhova :))
    Kicsit amúgy nekem is hasonló benyomásom van Triangle 902 vs. KEF Q vonalon.Triangle az izgága francia, nagyobb hangerőn valóban fárasztóbb. Viszont kisebb hangerőn is mutat olyan részleteket, amihez másnak kell a nagyobb feszkó. Bár ez lehet pont a magas érzékenysége miatt van. A KEF meg olyan "Bond-os" úriember, akiben benne van a karakányság, és odalép amikor arra van szükség, de végig feszes és precíz.
    Nagyon egyben van a Q300+Q600+Q100+K12b rendszer amúgy, olyan 3 méteres körben vannak elhelyezve, közepén ülök, 83cm széles 21:9es monitort 1,3:1,0-ről nézve nekem bejön. Olyan buborékot képeznek így, hogy érzésre fingom nincs hol vannak a hangszórók, olyan szépen úsztatnak át mindent. A Rotel végfok meg számomra maga a csoda, elképesztő erővel hajtja ezeket a kis hangfalakat, azt csinál a membránnal, amit akar, ....vagyis amit végülis kell vagy kellene minden erősítőnek. Egyszerre jelen tud lenni a testes középmély hang és elkülöníthetően a nagyon finom magas részlet. Az énekhang meg olyan tényleg mintha élőben nekem nyomnák. Nem gondoltam, hogy egy erősítő csere ennyit adhat plusszban. Azt hittem hogy zenében kevésbé fog lemaradni a yamaha rn602, de nem jött össze neki (de még az emotivának sem) :N .
    Top filmnél mire gondolsz?, képre/hangra vagy magára a filmre (storyra, színészi játékra)?

Új hozzászólás Aktív témák