Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Quetz #6980 üzenetére

    Amúgy ha hiszed, ha nem, alapból én se tartozom a hívők közé, de már nem egyszer bebizonyosodott hogy amiben kételkedtem az végül igaz lett (pl.: 1. hangszórókábelek közti különbségek, persze csak akkor veszed észre ha jó vagy épp rossz helyre nyúlsz; 2. vagy a jó minőségű mp3 és flac közti különbség; 3. akusztika, asztalon lévő hangdoboz elé az asztallapra dobott törülköző is javíthat a hangzáson a visszaverődés csökkentésével; 4. zenelejátszó program hangminőségre gyakorolt hatása, htpc esetén; 5. mit teszek közvetlenül az állványos hangdoboz alá, tüskét vagy isolation gél + filckorong; hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos volt még több más is; alapból ezekbe is mind kételkedtem :) ).
    Persze ezek után se úgy állok azokhoz a dolgokhoz, hogy akkor ezek után mindenkinek mindent elhiszek, de ha tehetem akkor kipróbálom és vagy hasznos lesz számomra vagy nem.
    Az viszont nagyon jó, hogy ennyi hasznos tapasztalatot megosztanak velünk itt a fórumon, mert így már nem muszáj abszolút vaktában próbálkoznunk, ha javítani szeretnénk a "rendszerünkön".

    (#6983) arcitec
    (#66839) Nemir Ombe

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák