Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    válasz nutella1 #64654 üzenetére

    Ez a pontos tipus: LG BH 7440 P
    Nem tudom milyen formában szeretnél segíteni, de ha már ügyködöm vele, akkor nem javítani vagy ugyanilyenre szeretném cserélni, mert van már pár dolog, amiben eljárt felette az idő, szóval elkélne rajta egy upgrade amúgy is.

    BBéci: köszi. Gondolom nekem ebből elég lehet egy belépő szint közeli dolog, ami tudja pótolni az LG fejegységet és meghajta ezt az 5 zörgő ládát. Van esetleg pár ajánlott modell? Sajnos nem vagyok otthon a témában, abban sem vagyok biztos, hogy el lehet-e rontani, olyan szempontból, hogy a meglévő hangfalakkal nem kompatibilis vagy ilyesmi. Pl túl gyenge vagy túl erős hozzájuk. Mittudomén. :)

    szerk:
    1 perc google után ilyesmiket találtam:
    Yamaha: [link]
    Sony: [link]
    Ezek tudnák azt ,amit keresek? Vagy ezek csak sima erősítők és a videót nem játsszák le hálózatról, mint egy mediaplayer.

    jambiyya: Nincs RCA, csak a sima csiptetős. A kábelek amúgy be vannak húzva a falba és ha nem is lehetetlen, de elég nagy macera lenne cserélni őket. Ezért is tartanám meg a jelenlegi megoldást. Ha lehetséges, akkor első körben szeretném megoldani 1 egységgel.

    Ilyennel vannak a hangszórók mind összekötve

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák