Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz tupacamaru #66998 üzenetére

    Akkor a kütyü oldal már meg van. Kell egy fadoboz, hacsak nincs lehetőséged műanyagból 3D nyomtatással brillírozni. A hangszóró, ahogy írtam jó az autós. Én az akkut elfelejteném, főleg így, hogy nem igazán van rá szükséged, felesleges nyűg, költség, bonyolítás.
    Sajnos a hangszóró árak elég magasak és akkor az még csak a legalja. Esetleg kifoghatsz olcsón eladó, régebbi, jó állapotú szobai hangfalakat és azokból is megoldható. Mit nem adnánk manapság egy jó S90-esért! :)
    Mivel nagy valószínűséggel nem lesz lehetőséged meghallgatni (esetleg a MediaMarktban), ezért van némi rizikója. Mint írtam a nagyoválok amik használhatónak tűnnek, ott már van korrekt méretű membrán, megfelelő méretű mágnes és talán ehhez passzoló tekercs is benne. Illetve van belőle kétutas, esetleg 3, a többit ne nézd, az már csak parasztvakítás és szükségtelen, vagy alapból átverés. 16cm-es kerekből rengeteg van, de szerintem kicsik ilyen célra. 20cm ritka és drága. Ha meg mélynyomót veszel, akkor ahhoz illik egy közepet és egy magasat is venni, de akkor is neked kell összehangolni, a most meglévő paneled meg nem 2.1. Ha mindenképpen sztereóban gondolkodsz, akkor sajnos mindenből dupla kell.

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák