Aktív témák
-
-
whitezo88
nagyúr
-
macikos
addikt
Nagyon eltávolodtunk a testépítés témától. Ezért most belinkelek egy nem túl neves testépítőről egy eléggé visszafogott képet:
-
Márk01
tag
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #34257 üzenetére
muhaha
-
tween
őstag
Íjjjjjjjjjj de régen jártam erre......tudom,viszlát puhatestű Boxer papa él még?
Na de legyünk komolyak is olyan testi problémával küzdök (nem,nem a kevés iq-ról van most szó), hogy totál nem tudok edzeni,mert az egyik vállam szúr.Nem fáj,hanem szúr.Nem tudok hátazni,sem vállazni,de főleg fekve nyomni nem,Már azon a szinten voltam,hogy a rúddal történő bemelegítés után ámen van.Több,mint 2 hete nem edzek és érzem,ha felemelnék valamit,vagy karkörzést csinálok fáj zsákszám szedem a proenzit,vitaminokat.....valami ötlet?Vagy sakkozzak inkább?
-
God Vazzeg
veterán
Ma lemegyek kicsit lábazni, jó lesz
-
nagyúr
válasz God Vazzeg #34264 üzenetére
Nekem is láb lesz, de még várok, reggel betoltam éhgyomorra 60g whey pro-t tejjel, ha most mennék, tuti tolnék magam alá egy barbecue-t 2 guggolás között
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Yeffy
veterán
válasz Markgx10 #34266 üzenetére
Igen, tetszett nekik. Legalábbis nekem.
Amúgy nem értem, mi ez a smiley a mondandód végén?Jó edzést, ma nekem elvileg mell/váll a soros.
Ezzel kapcsolatban akartam felteni kérdést, ha már így szóba hoztad.
Többség, szagértők, mit gondoltok, hogy tudnám "összehozni" a súlyzós edzéseket a Márk féle sporttal? Most nagyon ezen pörgök...Egyébként szerintem akit linkeltetek, hiába Ps, "nem lenne rossz", kisebb béllel. Na mindegy.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Markgx10
őstag
válasz Kassadin #34269 üzenetére
Elég intenzív igen, 5kg fogyás garantált/edzés De jól látod , nálunk is ez a helyzet
Jeffynek: A lényeg, hogyelőször is el kell magadban dönteni, hogy mit akarsz. Mit akarsz a gyúrástól, miért gyúrsz, mit akarsz a küzdősporttól. Ha ezt eldöntötted, akkor utána csinálj egy beosztást, tehát ha pl
1. a gyúrás a fontosabb, mert jól akarsz kinézni, akkor gyúrj mondjuk heti háromszor és ide gyere le heti 1-szer.
2. ha gyúrni is azért jársz, hogy erősebb legyél és a küzdősportot is azért választanád, hogy meg tudd magad védeni esetleg, akkor gyere le hozzánk is 2-szer és gyúrni is 2-szer.
3. ha viszont csak az érdekel, hogy megtanulj verekedni, akkor ennek rendeld alá a másikat és gyere le hozzánk 3-szor és menj le gyúrni 1-szer, akkor is csak klasszikus (erőemelő) gyakorlatokat végezz, mert az a jó ehhez a sporthoz.
Persze, ezek csak példák, úgy csinálod, ahogy akarod, de a lényeg, hogy MAGADBAN kell eldönteni, hogy mit is akarsz és az alapján felállítani a prioritási sorrendet.
-
Markgx10
őstag
válasz Zomb€€ #34274 üzenetére
Persze itt most két dolgot helyeztem előtérbe:
1. Ne kelljen rá milliókat költeni
2. Naturalban, tápkieg nélkül se legyen nagy leépülés (mert ugye lehet napi 1-et vagy 2-t is edzeni, de akkor biztos nem marad meg az izom sem, tudom saját példából, a februári versenykiírás szerint dopping, drog és alkoholteszt is lehet (gondolom szúrópróbaszerűen) így nem választhatnám a könnyebb utat, ha akarnám sem a másik meg, hogy sajnos natural tápkiegre és rendes csirkemelles étkezésre sincs egy forintom sem jelenleg, így azért a kinézetem már az extrafos és az ultrafos kategória között helyezkedik el valahol , amit nagyon szar megemészteni, de én ezt választottam most, ezért elfogadom, hogy ez most ezzel jár) -
dnelb
veterán
-
Tomics
addikt
Váll volt jó volt, csak közbe az ősök felbaszták a vérnyomásom így kicsit dobáltam a súlyt szomszédok biztos nem örültek
Kéne egy kecó de ilyen fizetések mellett itt nem lehet haladni
Fax kivan mindennel[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tamoo
MODERÁTOR
Csak kamillázok h mennyi egri van itt engem is érdekelnének, mindig is érdekeltek a küzdősportok, de soha nem jutott rá idő
-
Yeffy
veterán
válasz Zomb€€ #34270 üzenetére
Én is így gondolom, de tényleg végig kell magamban pörögni, hogy mit is akarok én ettől, illetve a kondizástól.
Tamoo: Összefuthatunk 1x...
Márk mester : hát igen, ez az, amit leginkább el kell döntenem.
Szerintem amit ,szeretnék, annak kb. a 2. pont felel meg, tehát hogy legyen erő, kinézet, és azért valamit tudjak "mozogni is", ha kell. Bár szívem szerint a 3. lenne amit szeretnék ,csak hát 1: pénz, 2: idő. Úgyhogy valószínűleg a 2. verziót fogom elkezdeni márc-tól, addig elkezdek kicsit többet aerobozni, illetve hasra/hátra nagyon ráállok.
És amit remekül megláttál, és fontosnak tartok: "Naturalban, tápkieg nélkül se legyen nagy leépülés..." Ez is fontos szempont. Mert oké, most "bevásároltam" Vitargobol meg fehérjéből, de ez sem tart örökké, illetve azért ezeket pénzelnem is kell. És újra előjövöget bennem az "egyszer el kén menni valami normálisabb jövőt biztosító helyre", de ugye ez sem 2 csettintés. Bonyolult. Na mindegy.Úgyhogy lesz még min pörögnöm, de köszönöm építő hsz-aitokat.
Szerk.: #34285: nagy igazság!
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Zomb€€
őstag
Kicsit más aspektusból szemlélem az életet, és nem anyagi jellegű dolgok tesznek boldoggá...és nem, nem vagyok csöves.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
LOTR
addikt
válasz Kassadin #34292 üzenetére
szerintem ez csak itthon divat
gondolj bele, mennyi ember van aki átköltözne mondjuk sopronból debrecenbe, vagy fordítva, mert ott talált munkát, ekkor meg mire mész a több 100km-re lévő lakásodtól
vagy egy cég kihelyez külföldre, akkor is ugyan ez van
lakás akkor kell talán, ha azt mondod, hogy jó, elég volt egy helyben maradsz valószínű végleg, de akkor is érdemes meggondolni, hogy egy jobb befektetéssel és a bérleti díjjal jössz ki jobban, mintsem egy halom pénzt lakásra költs
nem véletlenül egyre inkább népszerűek és terjednek az ilyen 10-30nm-es lakásokOne Ring to rule them all
-
Woodslave
félisten
válasz Zomb€€ #34295 üzenetére
aha azért veszel 30k-s cipőt
Amúgy ha tudom hogy milyen hitelxarság lesz, tuti nem vettem volna lakást. A bérleti díjat nem tudják a duplájára emelni. (illetve tudják de akkor tipli) Persze ahogy LOTR is mondta Magyarországon berögzült, hogy az a tied amit megeszel, meg ami a neveden van... Most ott állok, hogy gyakorlatilag van egy tök értéktelen (mivel lehetetlen eladni árában) ingatlanom, amire a hitel +1milliót jött a frank miatt meg még 24 évig fizetem. Akkor most ez az enyém?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
válasz Woodslave #34297 üzenetére
erre valóban nem is tértem ki
ez meg szerintem a kormány és a média hibája (meg a pénzügyi intelligencia zérón tartása), hogy azt rögzíti az emberek fejébe, hogy előbb vásárolj, majd utána fizess, így mindenki jól jár csak a fogyasztó nem
az helyett, hogy előbb mindenki összegyűjtené a pénzt aztán ha megvan akkor költi el, ez mondjuk nagyobb összegnél azért jóval macerásabb és tovább tart, de egy hitelt visszafizetni sokkal továbbOne Ring to rule them all
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest