Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #1901 üzenetére
Szemműtét, hajtalanság( ).
Nem lesz ez így jó -
penene
őstag
Hát igen, Nektek sem kell külön Arcot rajzolni.
-
Woodslave
félisten
ja, mert 200-al nyomsz?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
most így nem tudom megítélni, hogy ezt komolyan írtad, vagy poénból
pedig rólad azt gondoltam eddig, hogy nem oltatnád be magad ilyen cuccalegy pár hónapos készítményről honnan tudnák, hogy milyen hatásai/mellékhatásai vannak?
itt a környezetemben nagyon megoszlanak a vélemények erről a cuccról, valaki egyből oltatná magát a másik fele, emg hallani nem akar róla, köztes nincs is.... mindenesetre érdekesna, hogy on is legyek
lábadozom, talán megmaradok, az elmúlt 3 napban fél kiló algopirint letoltam (más gyógyszerem nem volt), tegnap estére és ma már sokkal jobban voltam
hmm, és ez is off volt.....One Ring to rule them all
-
Pá
addikt
válasz BÁ Nutrition #1888 üzenetére
Elképzelem ezt a beszélgetést.
- Nah, akkor majd jöjjön vissza ekkor és ekkor és megműtjük a szemét.
- És utána fogok tudni fekvenyomni?
- Simán.
- 200-zal is??
- Persze, semmi gond.
- Jajj, de jó eddig csak 120-szal tudtam.
-[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Atomgeszi
veterán
válasz macikos #1910 üzenetére
Na már megin szerénykedsz! Vagy akkora állat vagy, hogy az összkép 12 képből fog állni és úgy kell majd painttel összerakni?
Ja és te nem is nyomsz fekve szal ne vagizzá itt.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
kovsol
titán
válasz macikos #1916 üzenetére
itt nálunk is úgy van, hogy ha nagy egykezest akarsz akkor csináld magad mozgalom van, mert van kis rúd meg két szorító hozzá és a sima súlyokat rászereled, viccesen néz ki mondjuk a végeredmény, de csinálhatsz akár 60kg -t is ha annyi kell
most olyan bérletem van ami két terembe is jó és egyik terembe 40kg ig vannak a gyári súlyok a másikban meg 30... nem értem pedig egy cég.. bezzeg az ezer éves másik terembe ahol nyáron jártam még 50kg is volt[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dunkel
őstag
Ez a propaganda ami a médiában megy egy vicc.
Mivel ezek a *zi vírusok folyamat mutálódnak influenza ellen nincs 2 éves oltóanyag. Kedvem meg nincs 1 hetet otthon opni azért mert valaki eltüsszenti magát a villamoson Már beoltották a miniszter patkányokat is, akkor talán én is túlélem, pláne hogy még penene is bírja! -
Quan-Chi
őstag
válasz Manitou #1917 üzenetére
azért egy szabályos oldalemelést vagy egy döntött törzsű oldalemelést meg néznék 30 kilóval ... sajnos nálunk is 30kg-ig van az 1kezes és bizony van gyakorlat aminél már kevés ( +nyomás, pullover , fűrészelés ) ... de ott a jó öreg szerelhető egység amivel lehet bohóckodni
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
kovsol
titán
válasz Quan-Chi #1920 üzenetére
szerintem ő nem oldalemelésre használ akkorát... speciál nekem is van ahol 30kg már kevés vállazásnál, mert én nem szoktam rúddal tarkó mögött nyomni hanem egykezesekkel fej mellett csinálom, vagy arnold nyomást is szoktam bár oda még elég huszon x kg is simán
bár én fél éve edzek újra és nem tömegeléssel indítok így az én szánalmas súlyaim amit használok nem mérvadók[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
1 nap mennyi C vitamint toltok? Reggel vagy este érdemesebb betolni?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
BÁ Nutrition
addikt
nem, a beszélgetés arról folyt milyen sportoknál kell óvatosnak lenni és mi tiltott műtét után, és meddig, pl úszás, küzdősportok tiltott, és meglepődtem hogy amikor megkérdeztem a súlyzós edzéssel mivan akkor azt mondta azt szabad, gondoltam pontosíttok hogy egyről beszéljünk, és ne pinatárogató edzésre gondoljon
amúgy fekvenyomó ruhában voltam már képes 200 kilóra, de pólóban még nem.
sajnálom ha ez zavar ja nem, mégseyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #1888 üzenetére
akkor ezek szerint ezért nem nyomtál 200-at fekve..
de mostmár a nő mondta,úgyhogy már akkor illene..amúgy meg a legelső edzésen a 120-ba 4 ment az 5. rajtam maradt volna,ha nincs segítő
a 2. edzésen 8 ment a 3. edzésen meg 12
remélem töretlen marad a fejlődés legalább a 120-ba.. -
BÁ Nutrition
addikt
eddíg azért nem mert kevés volt a cucc vagy lesérültem
de mindenképpen célom
én ezt tűztem ki anno mikor elkezdtem edzeni bízom benne hogy összejön mint Godnak az 50es karyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Markgx10
őstag
Kovsol is írta és támogatom, hogy berakhatnád azokat a képeket, amik Egerben az edzőteremben készültek, csak hogy azoknak is legyen fogalma, hogy miről beszélünk, akik akkor még nem írtak ide. Én nézegettem a gépemen a régi képeket, de az valamiért nincs meg, pedig az ultrabrutál. Ja, meg a verseny előtt csináltál még talán 1-2 hónappal képeket, azokat is, mert az is földönkívüli. Köszi.
-
brownus
veterán
annyira lol ez a versengés, hogy ki mekkora súllyal nyomja...
természetesen az itt lévők kivételek, mindenki biztos szabályos gyakorlatokat végezma egy gyerek a teremben majdnem 300kg-val, 2*7 egy-egy (140-140kg!) oldalra 20kg súlyt pakolt rá a lábtologatós gépre. akkorákat nyögött mint akit épp vazelin nélkül pakolnak egy 2 literes termosz méretű faxal...
idióta... sok ember egy életre tönkreteszi magát, ez nem lóverseny...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz brownus #1938 üzenetére
én a héten 260 al kezdtem a lábtolót guggolás után persze már nincs annyi erő emelek minden sorozat után, de gondolom nem azon van a hangsúly hanem a nyögésen én láttam srácot aki a 10kg val bicózás közben is nyögött... (én el nem tudom képzelni, hogy nyögjek amúgy) szóval vannak ilyen alakok, de ha emiatt megy neki jobban hát felőlem nyögjön úgyis zenét hallgatok
verseny meg szerintem is jó dolog, persze csak addig amíg nem lesz sérülés veszélyes szituáció[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
bírom ezeket a lábtoló huszárokat. Persze a guggolás nem megy, mert fáj a térdem.
Én nem tudnám nagy súllyal csinálni a lábtolót sem, de már csak azért se csinálom mert még 200 kilót is utálnék pakolgatni, nemhogy 600-at
de lehet ez is edzés"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest