Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz kissmelike88 #2552 üzenetére
Ferdepados nyomásokkal leginkább vagy sima padon, de akkor a nyakadra engedd a súlyt. Ezt csak segítővel ajánlom.
A többire a kardiópateszok majd válaszolnak. Tejsavó leginkább de ha futja, glutamin, bcaa, arginin meg minden ami szem szájnak ingere.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
do3om
addikt
válasz kissmelike88 #2552 üzenetére
De engem megtéveszt.
Úgyhogy ha még nem csináltattad meg csak nyugodtan tedd meg, nem szégyen már a rtanszfecica . Mert hiába edzel rá nem lesz teljes az átalakulásod .
Csak ne próbál is összeszedni valakit mert csúnyán végzed. (igen penét sem )
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
ithomas
őstag
Ezekkel a fagyasztott halakkal csak az a probléma, hogy hiába van ráírva hogy 1 kg 800 vagy 1000 HUF, múltkor direkt lemértem kiolvasztás után, és kb 650g lett belőle.
(Persze csomagoláson 80% hal 20% víz szerepelt...)Namost ha ezt levetítjük 1 kg-ra, akkor már rögtön ott tartunk hogy drágább mint pulyka/csirke, szóval azért ez elég megtévesztő.
Persze néha, változatosságnak teljesen megfelel.Real eyes realize real lies!
-
Bubee82
őstag
Csumi!
Akit érdekel, annak figyelmébe ajánlom ezt:
[Eladó: Bonolact Re+general 14 darabos kiszerelés]
Illetve Bonolact Femina, amely hölgyek részére nyújt kiváló lehetőséget a hüvelyflóra helyreállítására, fenntartására.
Mindkét termék baromi olcsó és csak a készlet erejéig tudok vele szolgálni.
A termékek azért olyan olcsóak, mert a szaviidejük lejárt, de ilyen termékek esetében ez a gyakorlatban semmit nem jelent. Ugyanaz és ugyanolyan, mint a szaviidőn belül.
Ha valakit érdekel, akkor privát!
Köszönöm, leültem
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Tegnap megvolt a szemműtétem, mai kontrolon 100%os eredményt mértek
meg adtak egy szteroidos szemcseppet és jó érzés azért hogy már megint nem vagyok naturál már fél centit nőt a karomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
P00By
nagyúr
Hello. Fogtam egy kapszulát, szétszedtem. A port, ami benne volt betettem egy pohár vízbe (nem csapiba, ahhnem igen drága kütyüvel tísztítottba). Kíváncsi voltam mégis mit nyomatok magamba. Egyáltalán nem óldódott fel. Filmszerű réteget hozott létre a víz tetején. Mi ez? Kérdem… ennek nem kéne vízben óldódnia, ez nem C-vitamin?
-
LOTR
addikt
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #2562 üzenetére
Ezek a gyulladáscsökkentő szteroidok pont ellenkezőleg hatnak mint az anabolikusok úgy tudom
-
P00By
nagyúr
Anyámnak vettem sárgán 500-as c-vitamint. Hátha így nem hiszi azt h belehal a h1n1-be.
Erre nem akarja szedni, mert a gyúrós boltból vettem és fura a címke meg nem akar muszklikatNem baj, kifizetettem vele és beszedem én
-
LOTR
addikt
izé Sotho hszére reagálok egy ilyennel
kicsit on
még a nyáron én meg vettem anyámnak joint xet, meg omega3-at és mondtam, hogy ebből a jointxből egyél napi 3x 1-1 kapszulát, persze ott volt "mellette" az alfa burn-öm, de azért elég messze, hogy ne lehessen félreérteni
1 hét után kérdezem, hogy na eszed rendesen jointx-et, mondja, hogy hát van amikor elfelejti, de napi 1-2x általában igen, és van valami javulás (csuklója és vállizülete fájt), mondja, hogy nem nagyon, rákérdeztem, hogy mutass rá melyikből eszel, hát persze, hogy az alfa burnöm ette, na én meg kikerekedett szemekkel kérdezem, hogy hogy tudtál aludni, ha este vetted be? hát igen, elég nehezen, és kérdem, szíved nem dobogott kicsit jobban/erősebben, persze megint igen volt a válasz
ekkor felvilágosítottam, hogy marhára nem azt eszi amit kéne, és hogy ez az enyém és ez másra való, válasz: hát gyerek, te meg akarsz ölni?
na no komment mondom, aztán elmagyaráztam neki még 1x melyik az övé, aztán elpakolta máshova, de szerintem azóta is a szekrényben van[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #2581 üzenetére
Bubi lesz a mentorom, ő állítja össze a designer-koktélt, ami végre helyrehozza a hüvelyflórámat
Na megyek edzeni. Bicepsz-bicepsz-tricepsz-tricepsz edzés lesz Azért írtam kétszer, hogy érezzétek, ez kemény lesz
-
Shodan
addikt
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
dunkel
őstag
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
mell-tricepsz és bónuszban toltam egy gyakorlatot alkarra is
a fordított bicepszezés lassan már jobban megy mint a rendes bicepsz bicepszben igen elmaradtam úgy érzem
hogy nehogy már maradjon bármi erőm még toltam egy kis biciklit is levezetésnek, már várom a 11 kor kezdődő fizika előadást[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
do3om
addikt
Meghozta a posta nekem is a fehérjét.
Jó sok, azt hiszem elég lesz egy darabig.
Este iszok, most még nics rá időm.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
BÁ Nutrition
addikt
helyes
nem kell mindíg telefosni a topicot értelmetlenül csak így tovább srácok, nekem még 1 hét pihenő van minimum, utánna már el kéne kezdeni edzegetni mert el fogok hízni kurva sokat eszek, mozgás nélkül ez nem vezet sok jórayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #2595 üzenetére
"kurva sokat eszek, mozgás nélkül ez nem vezet sok jóra"
Ez legalább majd meglátszik rajtad
do3om: Na, milyen a fehérje?
-
Trolll
csendes tag
pacsker
Animal Cuts nevű cumót próbálta már valaki?
Érdekelne mennyi igaz ,abból,amit írnak róla...Ha belépünk,beljebb leszünk... ;)
-
Atomgeszi
veterán
Pontosan 13 grammot ugye?
Erről vélemény? 300-400Ft között volt. Mellesleg kurva nehéz találni soványtúrót ezekbe a retek multikba.. vagy csak én vagyok helikopter? Milyen kiszerelésbe van és hogy osszák?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest