Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz $R64 #13794 üzenetére

    Roppant egyszerű vagy, sajnos.
    Most ülj le kicsit, nyugodtan, és kezdj el gondolkodni:
    Azt mondtad, most jöttél a topicba, de ilyen következtetést vonsz le: "feljön ide egy kezdő és akkor nyomjátok beléjük a mocsok szar dumát, meg legminőségtelenebb cuccokat, kreatin powa,"

    Miről beszélsz? Fogalmad sincs, ki-kinek milyen tanácsot ad, de TE azért bemagyarázol dolgokat magadnak. Sosem mondtuk kezdőnek, hogy kreatinnal kezdjen. Kezdőkről szó sem volt mellesleg :U Nem tudod, miről beszélsz, de azért vitaalapként használod.
    Sőt, menjünk tovább: tisztában van vele mindenki, hogy ami az újságban van, az csak duma - igaz, ettől még a termék lehet jó arra a célra, amire használni kell. De azt sem mondtuk, hogy csak ezektől lehet nőni / ezektől leszel hegyomlás. Sőt, sokan alig használnak kieget. Ha megkérdezed, itt az első kieg, amit ajánlani fog szinte bárki, az a vitamin, vagy fehérje, ha amúgy a kajálás rendben van, lévén az az elsődleges, meg az edzés. A kreatinnak is megvan a maga helye és ideje, de ezt látom nem sikerült felfogni.

    Szóval kezd olyan érzésem lenne, hogy csak kisebbségi komplexusod van :) Kitalált dolgokat magyarázol, bemesélsz itt mindenfélét. Meg a kedvencem, hogy PH-n kinek-mi a rangja, kit érdekel? Ja téged, mert csak újonc vagy :) De tudd meg: most néztem meg először, mióta ide irkálsz. Mi ezt sosem néztük, mindegy, ki kérdezett, de te kiszúrod, hogy igen, biztos ez az oka, gratulálok.
    Nevetséges vagy.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Aktív témák