Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Plata #81622 üzenetére

    Vicces számomra mikor ezeket olvasom, mert én úgy kapom a leveleket bele, hogy már a böngészős lapátkattintás alatt már megjön.
    Emellett korábban volt egy Pöttyösös akció, aminél ha beküldted a kódot az oldalon, akkor emailben jött a nyertél-e. Akkor egymás mellett volt megnyitva gmailem, freemailem, és a g mail volt ami csúszott fél órát, míg a free egyből ott volt (2 kód nem párhuzamosan..) - nálam ott eldőltek dolgok. Vagy hogy frisset mondjak, a heti epic játékos "rendelések" bizonylatai csak lapátkattintás alatt megjönnek, mióta nézem.

    (#81619) Mr.Csizmás Tök jó az ilyen, amíg valaki valamit nem állít rajta úgy, hogy az addigi inputok mennek a levesbe. Majd én eldöntöm mi spam számomra, mi nem. Youtube-ajánlások (egyszer félrekattintok, jön egy hétig, hónapig ugyanaz), vagy a google keresések buboréka elég... nem kell még azokat is szétszűrni, amik direkt nekem címződnek, anélkül, hogy én tenném tiltóra azokat!

    Csak hogy on is legyen: Végeztem egy kis összehasonlítást 1 óra játék az első betöltés után, és 1 óra után az aktuális menet befejezése után mennyit lehet bankolni:
    -Repo work Simeonnál 4 perccel túlfutva: 218k, úgy, hogy volt 1-2 afk-s emberke, meg félrevitték az autókat, nem a leg optimásilabb hozama a módnak
    RC autóverseny - a végén (48-50. percnél) félreszavazták a módot, mert a választókképen több is van: 90k, úgy hogy egyik sem volt tele, és egyik host sorozatban 00:13. másodperces visszaszámlálónál nyomta el, miközben sokszor 00:01-re dob be csomó embert a a játék, és top 3-akban voltam végig, 4-10 ellen.
    Arena:181k de pl "mindenki mindenki" ellen játékmód volt, 5-en túléltük (amit a végén a játék elrobbant), és abból lettem én valahogy a negyedik, meg ilyenek, vagy a Monsterek az Issi-k ellen módban utolsó túlélő, de persze csak a 3 Monster kap kevesebbet... Nem is tudom, hogy mi élvezet van benne annak akinek akad valami :)

    Szóval pénzfarmra repo-t ajánlom, és az jól ad RP-t is!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák