-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz Locutus #37998 üzenetére
Cactus is ahogy írta.
Csak küldiben lehet mert ott érhető el az opció. Lestert felhivod. Ez a funkció felfedi a térképen a játékosokat. aztán 1 perced van megölni egyet..
Amúgy többiek...
Az új kiegészítő óta ti nem veszitek észre azt hogy jobban akad a játék?... nekem eddig soha nem akadt be meg szaggatott maximum LAG volt a szerverben... de most néha olyanokat droppol.. (nem tudom helyes szóhasználat e)
.. igaz WIN7-em van lehet megint eltolták a köcsögök az optimalizálást a WIN10 felé ?.....| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #38003 üzenetére
Nekem bőven meg szokott lenni a 60 fps, de néha nálam is beakadt 1-2x, mintha swappelne a gép. Azt hittem, hogy a több megnyitott alkalmazás vagy az EB stream az oka. Nálam W10 home van.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #38005 üzenetére
Nekem bench alapján 48-58 az átlag FPS-em.. de 40 alá nagyon ritkán ment... de mostanság meg fogja magát és 60ról leesik 30-ra és akad mint a szar.. főleg este vagy esőben... eddig pedig nem volt baj eddig, persze lejebb ment eddig is de nem ennyire...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
válasz Kiskokó #38006 üzenetére
ha vsync-et használsz, akkor úgy érdemes a beállításokkal babrálni, hogy lehetőleg ne menjem 60 fps alá. ha sokáig ~50 alá megy az fps, akkor half vsync-re kapcsol (30 fps). az adatlapod alapján ezekkel a beállításokkal próbálkozz:
minden high
vsync on
fxaa on
msaa off
árnyék sharp (száguldás közben úgy sem azt nézed)
advanced fülön csak a repüléssel kapcsolatos beállítást kapcsold beha úgy érzed, hogy van még benne lehetőség, akkor próbálkozz a beállításokkal. gtx760/660 keverék kártyával nálam ez bevált. viszont ssd szerintem kell a játéknak. illetve win 7 alatt a játék indítása után adtam prioritást feladatkezelőben, mert addig játszhatatlan volt. az is lehet, hogy csak az alttabozás kellett a játéknak, mert win 10 alatt már az is elég volt.
(#38008) Kiskokó
ha high-ra állítod a post process-t, akkor már nem is engedi a homályosítós baromságot. az nagyon kiakasztó tud lenni, vagyis a megjelenéskor bugos volt, és azt mindig kikapcsolom.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz #92888064 #38007 üzenetére
Helló.
Vsync szerintem alapból ki van kapcsolva nekem.. a többi beállítás most fejből nem tudom hol van de majd ránézek, köszi az instrukciót... bár az a baj hogy ugyan igy volt minden a frissités előtt is mint most és akkor nem voltak ilyenek...Ha valahogy próbálod visszakeresni esetleg akkor pár hete tettem be benchmarkot kompletten.
Ma megyek nyaralni csak pénteken jövök aztán majd ránézek a beállitásokra... hátha elállitodott.
múlthéten is azt vettem észre hogy magától visszakapcsolta azt a buzi focus on lock vagy mi... amikor homályosít és magától focusal egy pontba... na hát az akkora egy szar...ja és van SSD- és a játék is azon van! Csak igy játszottam eddig a GTA val sose volt HDD-n.
Ha minden jól megy kb 2 perc alatt online vagyok. indit > story > online[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #38009 üzenetére
Arra én is reagáltam, hogy nem volt a patch után gond, sőt, érzésre gördülékenyebb lett, de nekem kb. 2 napja elhozta ezt az akadásos dolgot. Aztán az is lehet, hogy megint ez a ny*morék W10 mókul valamit a háttérben. Bár most legalább a Crimson drivert békén hagyja és nem kezd el drivert cserélni sunyiban...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
válasz CactuS #38010 üzenetére
nagyban függ szerintem hogy kik vannak a szerón. ha "tiszta" teljesen akkor nincs gond. nekem régebben a sok hackelt szar miatt volt lagg. a repkedő konténerek, 200 utasszállító repülő és egyebek.
most is észreveszem ha ügyeskedő embert látok, laggosabb a dolog. akkor sessiont váltok és megint minden sima.
-
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #38011 üzenetére
Jólvan Béla
Amúgy nekem is akkor volt nagy a Lagg ha publicba voltam főleg ha még volt csaló is... bár most lehet azért gyakoribb mert ez miatt a hülye kiegészítő miatt bárkire csatlakozok mindenki publicba van mert szállít...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #38015 üzenetére
Ja nem volt rossz csak kicsit hiperaktiv vagy haha mondjuk énis szal konkurencia vagy azért idegesitesz mert nem én idegesitek másokat hanem te
Én most megyek a balatonra hosszab játékidőre csak vasárnap délután van némi esély...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
válasz Kiskokó #38017 üzenetére
nem vagyok mindig ilyen, csak kicsit zavart a kommunikáció hiány. ts, vagy skypolás közben szinte egyáltalán nem dumálok. viszont a úgy lényegesen könnyebb tolni a heisteket. nincs az hogy májki kisétál és elperget 100ezret.
(#38018) modster hát nekem van ruha bugom is. az egyik zakón rajta van az ELITAS logo, ami egy special pólóról maradt valahogy rajta. ( akkor kapod ha SA flight school-t végig csinálod )
-
apollo12
veterán
mit ronthattam el semmilyen küldetésem nincs a térképen online modban :/
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #38019 üzenetére
Az még piskóta,de nekem a karim hasára került rá egy pólóról a felirat.Van egy trickster feliratos pólója,elmentem heistre amin bebugolt a ruha,hiába akartam felvenni heist ruhámat,csak ezt a pólót tudtam viselni,heist után ruhát váltottam mert beakartam ugrani tengerbe,erre a karim testén ott virított a trickster felirat.Aszittem már örökre úgy marad,de session váltás után eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, valaki röviden összetudja foglalni, hogy újat hozott ez az új felony patch?
Vannak új missionök, heistek?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Plata
félisten
válasz Ra's al Ghul #38023 üzenetére
Fent olvasd el.Van leírás róla.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az élmény, mikor frissítenéd az összefoglalót, de egy elírás miatt az egész tartalmat rosszul menti le a rios, nos az felbecsülhetetlen. Elöntött a barna, de a megnyitott 75 tab között pont volt egy eredeti új TIR, így csak a linkeket, képeket kellett újra beletennem + a formázásokat. Szóval...
Ezennel betettem az új topik összefoglalót, benne naprakész, friss infókkal. Még nem 100%, de így is rendesen megdagadt. Ezentúl igyekszem naprakészen tartani és folyamatosan bővíteni. Az F&F update szerintem marad külön logout post, ahogy az elkövetkező update-ek is és mindig cserélődnek majd. Készítek majd egy CEO összefoglalót is, azt beteszem a kérdések és tippek részhez.
Utólagos engedelmeddel LaciCRM, lementettem az eredeti változatot archívumként és betettem a logoutomba (természetesen megjelölve téged, mint szerzőt), hogy ne tűnjön el nyomtalanul a munkásságod.
-
törölt tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #38028 üzenetére
Linket javítottam, így tényleg félig automata, csak ne dobjanak be valami más hírt a címlapra, mert akkor meglepi lesz.
Más: Anno én is újrakezdtem a karakteremet, hátrahagyva a régit, erre ezt olvasom RS instagramon:
zdotlyboult Could you please change the gender from a female to a male.. I'm sorry to bother but I was so excited to play the game I rushed to get in an didn't notice I made a female.. If you could change this it would be amazing thank you!! The name is MysteryFuture00 on GTA 5 for the ps3
rubybutts@zdotlyboult Go to the Rockstar support page and make a ticket for that, i did it before and they help you out ^^
Mindjárt összekarmolom magam...
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #38028 üzenetére
Az összefoglalósat is javítottam a tiedre, az enyémet meg töröltem. (Utálom azt, hogyha nem írsz egy hónapig, akkor eltűnik a neved alól a logout link és nem látod, hogy van-e valakinek publikált cikke...)
-
törölt tag
válasz CactuS #38030 üzenetére
Ezt most vettem csak észre, hogy eltűnik a nevem alól. Egyébként miért baj az hogyha majd más hír lesz? gtaplacen- mindig a legfrissebb infók vannak fent, amik hitelesek. Kicsit kihegyezted a tirt a mostani frissítésre, aztán lehet majd jön másik. Persze ez nem baj, ha aktív leszel és frissítgeted majd.
Én elégedett vagyok, frankó lett. Nem baj hogy hosszú. Esetleg egy tartalomjegyzék mehet az elejére a full nooboknak
és szegény troll offtopicom is besült [link]
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Arról, hogy elvileg a support meg tudja változtatni egy karakter nemét, ha kéred tőlük. Legalábbis a 2. srác kérte és neki megcsinálták. Én meg sz*ptam újra lvl1-től.
-
törölt tag
Fűnyírót lehet még szerezni onlineban ? [link]
-
Plata
félisten
Ha lenne megint valakinek privàt public session szóljatok màr.
Sima publicban lehetetlen jàtszani.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Találtam egy módszert amivel lehet üres public sessiont csinálni. Egy kis program kell hozzá. Nem hack sőt szerintem nem is a GTA-hoz készült. De működik. Facen egyik tag tette közzé a videóját.. 2 napja tesztelem nincs baj vele. Lényegében annyi történik hogy mindenki ki leftel mellőlünk. ugyebár ez alapból is megtörtént már párszor. Amint üres a sessio bezárom a programot.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
gyimger
őstag
Ma véletlenszerű küldetéseket csinálgattam idegenekkel, de ilyet még nem láttam: [link]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ot93
senior tag
másnak is jött ma is (már harmadszorra az új dlc óta) ??? "csupán" 572 Mb
CRF300L
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy megkaphassam PC-n a visszatérő játékos bónuszt. PC megjelenés óta játszom de sajnos még nem volt lehetőségem begyüjteni ezeket mivel nincs egy ismerősöm sem prevgenen. Ha valaki lenne olyan szives és tudna segíteni akkor feltudnék ajánlani egy Hearthstone pakli kuponkódot illetve egy óriási köszönetet.
Sziasztok!
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Over567
aktív tag
válasz gyimger #38046 üzenetére
De. Csak kell csinálnom egy ps vagy xbox accountot. Oda adom egy barátságos embernek. Ő bejelentkezik lenyomja a prologust majd ment. Én hozzá csatolom a fiókomhoz és kész.
Más: Ha egyedül akar valaki lenni publicba elvileg eleg ha a modemből kihúzza a Coax kábelt pár másodpercre majd vissza és mindenkit ki dob mellőled. Redditen azt írják működik én még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Over567 #38047 üzenetére
Csak ezért naponta 1-2x kirángatni a kábelt nem igazán optimális. Előbb vagy utóbb megtörik a kábel, vagy valahol érintkezési hiba lép fel, ezért jobb még szoftveres oldalon ezt eéőidézni. Vagy új lobbyt keresni és akkor 5-6 alkalom után soloba tesz, vagy simán letiltasz 1 portot ideiglenesen és új lobbynál már üresbe tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest