Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz freeknight #58376 üzenetére

    Jól emlékszel. Hogy ne legyen teljesen értelmetlen a dolog, ezért megnéztem több színben is, mivel nem volt róla rendes összehasonlító videó róla sehol. Be is raktam ide az eredményeket, hogy más is profitáljon belőle. Most is meg lehet még nézni, ha valaki visszateker.

    Amit ezután mondasz, viszont butaság.
    Mi köze ennek ahhoz, hogy ha a bankban valaki tévesen utal neked? Full hülyeség a hasonlat.
    Ráírok a supportra? Lol, ezt nem mondod komolyan? Írtam én is, és sokan mások is, kaptunk egy autoreply-t, hogy oké, ha nem csaltál semmi gond, és ennyi.
    A Rockstar-nak igenis azt kellett volna mondania, hogy le fogjuk majd vonni a pénzt, ne nyúljatok hozzá. Ehelyett hónapokig, fél évekig nem történt semmi és nem kaptunk semmi infót arról, hogy mégis mit kéne tenni. Én még azt is megértem, aki ennyi idő alatt beleunt és hasznos dolgokra költötte el a pénzt.
    Le se szarták. Utána meg nagy hirtelen korrigáltak mindent. Ha így meg tudják tenni, akkor miért nem tudnak wipe-olni naponta vagy hetente?
    Nagy fasz lépés volt az akkor sok mindenkivel szemben, aki próbált tisztességes lenni, de ezt már megszokhattuk tőlük. Ők ilyenek. Mindig leszarták a normális játékosokat, egyedül akkor emelték a seggüket, ha a pénzük forgott veszélyben.
    Lehet azóta sem csak heti 1x lépnék fel, ha nem egy ekkora szarrágó banda lenne. Hát igen, ahogy mondták is, nem egy Blizzard...

Új hozzászólás Aktív témák