Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    Topikgazda

    válasz djherby #3004 üzenetére

    Továbbra is gép problémáim vannak, random fagyásokkal. Nem a GD miatt fagyik.
    Ezért eléggé visszavettem a játszogatásból.

    Ahogy Jambiyya írta, 100-on kell farmolni, ultin. :)

    Az általad említett kékek valóban sokszor kiesnek. Épp ezért kell fentebb menned, hogy ne a lvl82-es kékek essenek többségében, hanem a lila lvl94-esek. :)

    Én emlegettem korábban a darazsas helyet, mint jó farmolós területet. Közel van a rifthez, kis terület, és egy garantált boss van bent. Na már most nem a lila cucc volt garantált. A fentieken kívül azért ajánlottam, hogy ha már kellően utálnak, akkor akár 2-3 csillagos is lehet a barlangjukban a bosson felül. Ez meg nem rossz egy akkora területen.
    AoMben ott a Burning Cellar, 1 garantált bossal, szintén rifthez közel, kisebb terület. Ott meg a barlang méretéhez képest sok a láda, esnek a komponensek. Persze ha eléggé utálnak, ott is lesz csillagos.
    Amúgy a hivatalos GD fórumon vannak bejegyzések ajánlott farmolós útvonalakról.

    Az FG kieggel meg ugye ott az SR is. Amikor kijött a kieg én igen alacsony SR1-2-3 szinteken sokat mentem. Gépfagyás miatt ritkán mentem fentebb. Szerintem nem volt rossz a zsákmány, lila, receptek (főleg a mozgásos augmentációké) esegetett elég sokáig ilyen alacsony szinten is. Aztán toltam kicsit fentebb.

    Gondolom a Deferred Rendering opciót is bekapcsoltad. Állítólag sokkal szebb lesz a játék tőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák