- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
a szóló is érdekel, nagyon is, remélem jó sztori van benne.
a diablo 2 cutscene-ei még mindig az agyamban vannak ("we traveled together... east... always into the east")
jó lenne vmi hasonlót újra megélni.na este elkezdem szólóban, hátha a topic is meglódul
- no es importante -
-
wesker24
senior tag
Az Elite fokozat az már egy más világ teljesen új szint a játéknak, ott kezdődik csak igazán a játék, az igazi kihívás, a Normal /Veteran az csak a bemelegítés, Elite fokon kiderül mennyire életképes a karaktered, milyen jól sikerült tápolni.
Level 54 az már túl OP a Veteran szinthez képest, ilyen szinten már rég Elite fokon kéne lenned, mert Elite fokon szívni fogsz mint a torkos borz mert ott már lvl 60+-os monsterek és Elite Bossok jönnek.Ha még csak Necropolisban vagy akkor már nincs messze a vége már csak az Inner Necropolis van hátra és ott van a Final Boss.
Amugy Elite fokon szinte majdnem minden Resetelödik:
A Main Story a Side Story a Faction Questek resetelödnek, a map is lenullázódik szóval újra be kell járnod mindent ugyanúgy meg kell keresni a Riftgate-ket, és Devotion Shrineokat.
Habár a Bounty Questek továbbra is megmaradnak szóval azt továbbra is lehetne csinálni, csak ugye akkor még nem tartasz ott a Main Story-ban a cuccok amik nálad vannak megmaradnak az Inventoryban, a cuccokat érdemes átrakni az Item Transferbe mert akkor Elite fokon és látod a cuccaid mert Normal/Veteran az már másik szint és ha nem az Item Transferbe vannak a félre rakott cuccaid akkor nem látod őket.
Jah igen Normal /Veteran szinten összesen 28 Devotion Shrine-t szedhetsz össze, Elite-n 17-et, és Ultimate-n 14-et tudsz össze szedni habár csak 50 Devotion pontot tudsz elosztani. Persze Elite-n továbbra is ugyanott vannak a Devotion Shrine-ok ahol Normal/Veteranon szoktak lenni csak más cucc kell hozzá vagy Desecrated Shrine lesz helyette. A Mandate és a Reputáció szintén megmarad söt Elite fokon csak még többet kapsz értük majd ha csinálod a Faction Questeket, és a Bounty Questeket.
Az igazi nehézség Elite fokon az hogy az összes eddigi Resistanced ami van az 50 %-ra csökken vagyis megfelezi a játék az összes eddigi resistanced, szóval fele annyival kezdesz mint amennyi Normal /Veteranon volt, és itt már a Monsterek jóval agresszivabbak erösebbek, sokkal nagyobbat sebeznek, az Elite Bossok meg kurva nagyot sebeznek, egyetlen csapásuk -4k HP minus, szóval Elite fokon kell csak igazán odafigyelni a Resistencekre minél elöbb fel kell öket tornászni újra arra a szintre ami volt Normal / Veteran szinten.
Amugy én már lvl 68-as Pyromancer vagyok most fejeztem be a Chapter 1-et Warden Kireg-nek esélye se volt ellenem Elite fokon . Most jön a Chapter 2 na ott már más a helyzet ott egyetlen csapás egy Elite Bosstól azt az életem 80 %-nak annyi.
Ultimate még ennél is durvább mert ott a resistancek 75 %-át nerfelik .
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
GICA666
tag
Szerintem aki szereti a diablót,meg az ehez hasonló rpg-t annak tettszeni fog.Kicsi volt a beharangozása ennek a játéknak.De szerintem sok ehhez hasonló játékot kiüt.A játék készítőknek gratulálok.Az a baj,hogy az eladási listán nem fog jól szerepelni,mert sokan letöltik.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
GICA666
tag
Szia.Igazából engem nem zavar semmi.Nem tudok angolul,ennyi.Csak kérdeztem,pár dolgot.Nállam vannak akik sokkal profilabbak.Gondoltam,ha megnézték a javításokat leírják a fontosabbakat magyarul,hogy én is megértsem.Tudod,már a 4-ik karimmal is végigvittem,de nem latok benne újítást.Kivéve az új pályát.Végül is tök mindegy.A játékot így is nagyon szeretem.
-
DR01DMAN
aktív tag
Köszi az oldalt, ezeket a helyeket szerintem még be sem jártam. Nem ismerős a nevük. Hat ott tartok, hogy megöltem valami nagy monstrumot egy laborban, ahol ilyen hengeres csövek, tartályok voltak. Észak felé mentem egészen a térkép tétjéig. Mindjárt mondom neked mi a hely neve, mert most nem jut eszembe.
Szerk: Na igen, a Devil's Cross-tól balra lévő részt tegnap kezdtem csak.
[ Szerkesztve ]
-
DR01DMAN
aktív tag
Igen, persze. El lehet boldogulni vele, de néha azért elő kell vennem a szótárt meg a yutyubot. Meg nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy megéri-e valami cuccot lecserélni egy másikra vagy sem, de majd belerázódok úgy vagyok vele. Próbálom a kék holmikat hordani meg a zöldeket, de néha azért jön egy sárga ami jobb. Diablo-ban szerintem picit egyszerűbb, legalábbis nekem.
-
Frod
addikt
Hát, én nagyon sokat vártam tőle, pont azért mert a D3 nekem óriási csalódás volt.
Itt majd azt hittem lesz millió és egy lehetőségem, kombinációk stb, erre kb itt is ugyanaz megy, hogy találd meg a legjobb skillt, és azzal tolod végig, mivel annyi pontod meg nem lesz, hogy adj másra is.
A sámánnál a Primal Strike és a hozzá kapcsolódó passzív képességek maxon (másra kb nem is jut) és a térkép jobb oldali ágát a Warden-ig csukott szemmel ki is pucolja az ember, de vele pl nem nagyon tudok mit kezdeni, mert ez alapvetően AoE-képesség és szingli boss-okra nem túl hatásos. (Veteran-on nyomom)
Azóta nem is nyúltam a játékhoz, de annyira nem is izgat - persze ha már megvettem, akkor valamikor majd folytatom.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Köszönöm, majd ránézek ha úgy alakul.
Pillars of Eternity-vel (meg úgy alapvetően ezzel a hardcore-rpg másodvirágzással) az a bajom, hogy nincs 100+ órám egy címre, amit ezek megkövetelnek, úgyhogy inkább beléjük sem fogok
(Wasteland 2 is érdekelne, de áhh inkább hagyjuk...)Igazából azt vártam volna, hogy egy-egy képességre ne lehessen ilyen rengeteget adni, ezáltal több képessége is lehessen egy karakternek. Ha viszont jó akarsz lenni, akkor nem tudsz mást tenni, mint hogy feltápolsz egyet, esetleg ilyen passzív bónuszok miatt még egy pár másikra adsz ilyen 1-2 pontokat. És kész.
A Van Helsing 3 is ezért volt csalódás, ott is ez ment.
Míg a korábbi részekben ki volt úgy találva, hogy lineárisan nyílt ki a skill-fa, mondjuk 10 szintenként, és pl lv11-en megkaptad a képességnek az új/jobb verzióját, még úgy is megérte váltani, ha az előzőre már sok pontot ráköltöttél. Aztán az utolsó részre ott is bedőlt ez a rendszer, és gyakorlatilag 1 fix támadással játszottál.
A következő "megváltó" személyében a Vikings-et várom, majd nyomottabb áron ezt is beszerzem.Do you see the white shadow?
-
reelc
Topikgazda
Amúgy attól függ hol vagy. Ha a föld is zöld, fertőzött, vágj át olyan gyorsan ahogy csak tudsz.
Ha csak a kristályok vannak, akkor érdemes szétverni őket shardért. Amúgy az első esetben is érdemes, csak néha ajánlott visszavonulni ha van nem fertőzött föld, visszatölteni a lifeot.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Köszi, kipróbálom majd ezt az item-et akkor. Amúgy nem csak kristályok vannak, az olyan részekről beszélek, amikor a hosszú úton végig fertőzött a talaj, és nem is lehet sehogy sem átvágni, még heal potion-nal sem (mert ugye azt sem lehet egymás után inni, van egy kis cooldown), és sajnos olyan földdarabka sincs ahol meg tudnék állni kis időre.
Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Veteran-on nyomtam, és csomó recept vásárlása mellett (azok ugye elég drágák) maradt ilyen 300k körül.
Igen, próbáltam váltogatni a bounty-kat, de tényleg ugyanazokat dobálta be, és ez felhúzott nagyon
Plusz néha ha egy nevesített ellenfelet megöltél korábban, de később volt rá quest, akkor elfogadta egyből. Na most a bounty-knál nem. Ott hiába ölted meg korábban, újra el kell menni és lecsapni.Egyébként a Death Council-t választottam, bár merő véletlenségből, mert nem is tudtam, hogy ott végleges választás jön
Do you see the white shadow?
-
kemotox
addikt
Kolléga, kolléga! Hát egy kis kihívás nem árt, nem?
Találtam közben egy videót ahol látszik
Most látom, hogy nem is támadásra van rakva, mert mikor csak rohangál, akkor is bejön neki.
Szerintem ez nem is devotion.
Szerk.: Soha nem használtam, szóval nem ismerem, de szerintem ez a Vindictive flame passzívja[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Jaja én is onnan próbálom kitalálni már tegnap óta. Őszintén bevallom eddig nem nagyon foglalkoztam a devotionokkal, macerásnak éreztem, habár magával a játékkal sem toltam olyan sokat. 65 volt a legnagyobb karim. Na de tegnap kipróbáltam a Flame Torrent devo-t, hát elég durván hozzáadott a buildhez aoe ügyileg
Ez az effekt pedig megtetszett eléggé és rá voltam kicsit kattanva, de így, hogy demo cucc már nem is érdekel. Soldierl + Inq-re vagyok rágerjedve. Elementalos Cadence-s proccolós crossbowosnak gondoltam, de lehet ilyen BWC commando stílusú "közelharcos tanky mágus" lesz a rúnákkal, még nem tudom pontosan. Elég jó pierce damázst is össze lehet hozni ahogy láttam. Szokásos witchblade mellett lehet ez is egy frankó tanky támadós kari lenne. Mindenesetre most leginkább a rúnákra vagyok kíváncis, hogy a passzívjukkal milyen aoe lesznek, mert hát magukban eléggé kiszámíthatatlanul sebeznek. Volt, hogy a jeges cucc 4 mobból 0-t talált el Remélem jók lesznek, mert akkor már csak single target kell, arra meg ott lesz az elemental Cadence. Ja meg az Aura of Censure is elég jónak tűnik, res csökkentés + sebzés a közelben lévőkre, nyami.A lángszórós spellje nagyon megtetszett papíron, de gyakorlatilag baromi kényelmetlen használni, pedig nagyon durva fire/burn purifier-t (demo+inq) lehetne csinálni. Mondjuk így is, csak meg kell szokni a spellt.
-
pruzsi
őstag
valami ilyesmi
facetank melee,nem kelljen elrohanni a moboktól. (vannak kötelező uniq tárgyak amik kellenek,fix helyen esnek vagy bárhol?) -
VWendigo
tag
Hali.
Hidden Path megvan. A queen-en kívül.
A Rhowari Legacy van hátra, nincs még meg a Honored státusz hozzá.
Torment megvan.
Bastion of Chaos-t és a Valbury-t én egyenlőre kihagytam, de lehet visszamegyek még.
Most kicsit javult a helyzet, cuccokat cseréltem, de a skeletonok folymatosan kihalnak.The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
kemotox
addikt
"Casting a skill will make the character cast it immediately in the targeted direction rather than forcing the character to run up to the skill’s casting distance." VÉGRE
Balnceolásra kíváncsi leszek. Inkuvizitorét tolom, egy-két skillje elég OP, de összeségében nem elég dinamikus karakter, kíváncsi vagyok mit csinálnak vele. Kontroller támogatás meg 2 új crucible, pf, érdektelen. Új dungi viszont jól hangzik -
reelc
Topikgazda
Grim Dawn Version 1.0.3.1 Tegnap hotfix jött. Nagyon gyorsak voltak.
-
bpx
őstag
Igen láttam, nem tudom miért szenvednek vele soloban.
Partyban a 150-et már akkor is meg tudtuk csinálni, ha a 4 főből volt még 1 valaki hasonló szintű cuccokban, mint én, a másik 2 játékos meg kb. akármit csinálhatott.
A 170-et tegnap 3 fős partyval csináltuk meg párszor és szintén nem volt vészes.
A 170-re azért kell rendes cucc/build, nem elég a random legendary, eddig kb. a próbálkozások fele kudarc volt.Mindezt úgy, hogy egyedül egyikünk sem bírta volna.
Többen sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ugyanannyi idő alatt többször lehet megcsinálni, több loot, gyorsabb fejlődés.Van nekem is egy lvl 100 cabalistom, legtöbb cucca megvan, de még hiányzik a setből a helm + amulet.
Most éppen Death Knighttal szintezek, mert azt nagyon egyszerű felöltöztetni (Krieg set) és az még jobban bírja a Crucible-t.
A sok Crucible-ből egyébként már annyi legendary cuccom van, hogy nem tudtam hova tenni őket, a tároláshoz inkább ezt használom: [link]
Így aztán olyan új karit kezdek, aminek már előre megvan kb. minden végleges cucca.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Valahogy a multi nekem sem jön be itt. Két ismerősöm is megvette még a játékot DLC-stől hogy majd együtt nyomjuk, nekem már akkor volt egy 60-as Commando-m. De az állandó várakozás a másikra mert épp afkol vagy épp a cuccokat nézegeti amiket begyűjtött, közben meg ugye ha kicsit elmarad tőlünk már nem is kapja a killekért az XP-t, elég frusztrálóvá vált számomra hamar, nem is nagyon játszok multiban, nekem egyszerűen túl lassúvá válik a játékmenet. Egyedül legalább nem kell folyton a másikra figyelnem hogy hol van, meg nem függök senkitől sem
-
kökény
aktív tag
Oké, köszi előre is!
Steamen veszem akkor, még ma megpróbálom beszerezni.Az külön öröm, hogy soloban is el lehet "bohóckodni", mert én eléggé hektikusan tudok időt rá szánni, így nem kell más csapattárs idejével szórakoznom, csakis egyedül menne a hentelés, nyilván azért a cooptól sem zárkózom el, de elején elég lesz kiismerni a játékot soloban is
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest