-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Hegyirabló #29665 üzenetére
Ez semmi ahhoz képest, hogy mobilon az AMP-ot nem lehet kikapcsolni, csak ha egy másik keresőt használok.
Nna, az tényleg idegesítő, mert sokszor teljesen másként néz ki/működik az oldal, mint AMP nélkül.
-
-
-
-
-
Nem tudom, mobilos Chrome kérdéssel jó helyen járok-e.
Az Új lap oldalon lévő Cikkek Önnek hülyeségtől szeretnék megszabadulni. Nem csak az Elrejtés opcióval, hanem teljesen.
Régebben volt erre mód, de most hiába küzdöm vele, nem akar összejönni.
Tudtok valami megoldást?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
< CyberBob > #25030 üzenetére
Szelektíven olvastam, bocs.
Én ezt újratöltéssel szoktam megoldani.
-
válasz
< CyberBob > #25028 üzenetére
Lap teteje: Ctrl+Home.
Lap alja: Ctrl+End. -
-
-
-
-
Sziasztok!
A "Bugok a RIOS PH! motorban" topikból jövök.
Csak nálam van olyan probléma -talán a Creators Update óta- W10-en, hogy Chrome alatt nem tudok linket vagy képet beilleszteni?
A kép feltöltése megy, de a [IMG:http://][/IMG] és a [L:http://][/L] nem.
Ha rákattintok a gombra, villan egyet a Chrome, de nem hozza be a párbeszédablakot. Enter nyomása után beteszi a kezdő és a lezáró részt, mintha semmit nem írtam volna be a linkhez.
Újratelepítés után sem jó.
Firefox-szal hibátlan.Valami komolyabb Chrome-hiba lesz nálam, mert jobban beleásva magamat a problémába, szinte semmilyen párbeszédablakot nem hoz be a Chrome.
Sem a hibaként jelzett gombokét a fórumon, de a kiegészítőket sem tudom törölni, de ami a legdurvább, uninstall sem megy, mert azt sem tölti be...
Reinstall (Your uninstaller segítségével töröltem) után, kiegészítők nélkül sem jó...Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest