-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
sza.sa #29491 üzenetére
Jaja. Ráadásul nekem ezek az agyon istenített acél húrok nem jöttek be, hiába rozsdamentes, meg mi a tököm, két hét alatt berozsdásodott mind, úgyhogy áttértem a nikkelre, ez jóság.
Meg szerintem a tapintása is picit "puhább", mint az acélé, de ez már részletkérdés.
Bár ez az olcsóság is érdekes kérdés, mert amikor tavaly vagy mikor eladtam az egyik négyhúrost (már nem emlékszem, hogy a Cort Arona volt-e, vagy a Squier JB), arra tettem Fender húrt, egész jó volt, bár értelemszerűen nem használtam vele sokat. És csak egy ezressel volt több, mint a pirosW, abból egyszer vettem kényszerből, hát soha többet.
Érdekel minden furcsaság, az Ernie Ball Cobalt szériát is kipróbálnám, de még nem tudtam "megigazolni" magamnak, hogy az kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gombászkönyvek egyben
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest