Új hozzászólás Aktív témák

  • Bencsizy

    csendes tag

    válasz Plazmacucci #8891 üzenetére

    Hát egyelőre igen. :D
    Már keresgélek zenekart is, írtam néhánynak, de vagy nem válaszolnak, vagy már találtak embert, meggondolták magukat, nem tudnak bejárni próbára, nem jó nekik a hely, stb, szóval van probléma bőven...
    Nekem is Budapestre kéne bejárnom, illetve én azt mondom, hogy ha nem egy megyéből vannak a tagok, akkor az a legjobb megoldás, ha bérlünk kész próbatermet a fővárosban, azt csak a hangszert visszük. Azt így itthon is lehet gyakorolni, meg próbán is van cucc.

    Meg alapvetően nehéz olyan embert találni, aki tényleg elkötelezett a zenélés mellett, és nem csak azért csinálja, hogy pózolhasson, meg elmondhassa, hogy ő bizony gitározik, hanem ért is a hangszerhez, élvezi és komolyan is gondolja azt, amit csinál. Ha ez nincs meg, akkor egy helyben toporog a csapat, és semmire se viszik vele.
    Meg ugye a stílus is egyezzen, mert ha nem így van, akkor nem lesz "kielégülve" a tag, és akkor előbb-utóbb kilép, mert más zenéhez húz a szíve.

    Itthon játszogatok, meg fejlesztgetem magam, tanárra egy forintot nem költök, mert itthon is megtudok tanulni bármit, amit csak akarok, csak idő meg gyakorlás kérdése. :)

Új hozzászólás Aktív témák