- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Atticus85 #8298 üzenetére
Én konkrétan nem látom a saját basszgitárom fogólapját (hajoljak rá??), ergo a fogólap oldalán elhelyezett pontokat tudom figyelni, ellenben a másik gitáros baltáján látni. Hasznos, ha van, könnyebb "lefigyelni" hogy ki mit játszik (már legalábbis esetemben, aki még nem túl sokat konyít a zeneelmélethez, és inkább fül alapján teszi a dolgát).
-
izomhod
őstag
válasz NeoPampalini #8302 üzenetére
nemrég kinéztem egy basszgitárt
egy dobosé volt, és a fogólapba, meg a tetjére is rá voltak KARCOLVA a hangok vagy 6 helyennamondom szép, köszi, nem kérem
-
NeoPampalini
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Atticus85 #8305 üzenetére
Végülis, még csak nyolc hónapja volt, hogy ajánlottam neked a Cort Z Customot.....
[ Szerkesztve ]
-
Gorcsev
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nemrég kaptam egy Zoom G2.1u effektet, de néhány gombja nem vagy nem mindig működik. Tudna valaki ajánlani Pesten olyan szerelőt, aki megbízhatóan meg tudná nekem ezt javítani.
-
Eastman
addikt
válasz NeoPampalini #8307 üzenetére
Igor.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz NeoPampalini #8307 üzenetére
Ennek a második fele mekkora rock !
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
izomhod
őstag
ma még tuti streamelhető, aztán 22én jelenik meg
-
Bencsizy
csendes tag
No, hy all!
Beszerváltam egy kicsit megviselt Vintage V100-ast (56 volt postával), nálam még nem járt erősítőben sajna, de eddig valahogy már akusztikusban is jobban tetszik, meg érezhető, hogy van benne anyag, mert az Epimhez képest jóval nehezebb!
Hid, meg pickup fedelek kicsit korrodálódtak, festékén látszik eléggé, ezzel lehetne vmit kezdeni?
Pickupról fedeleket leszedte az előző tulaj.
A szemöldöknél az a kis háromszög alakú vmi, amin általában felirat van, na az itt fel van gyűrődve, úgyhogy lehet le is szedem róla, mert csak rondítja.Veszek hozzá egy Soldano Atomic 5 Wattos full csöves erősítőt is, házi, de ennek a mintájára készült.
Az a gondom, hogy így már csak kb egy 10-esem marad hangládára. Egy ilyen ideiglenesen megtenné?
http://www.grando.hu/hanglada-kicsi-1471520945Tudom, nem nagy szám, meg gagyinak is tűnik ebben a színben, de más lehetőségem nem nagyon van, én meg játszani akarok már...
-
Atticus85
tag
válasz Bencsizy #8313 üzenetére
Hát én csak akkor lennék nyugodt a helyedbe amikor már erősítőn is kipróbáltam.
Én biztos nem csináltam volna így,de kinek a pap,kinek a lánya.
Ez az erősítő jó amúgy?Ahogy nézem 30.000 láttam ebből ami fullcsöves,az elég jó ár érte már ha tényleg jó.Megéri ez az erősítő?Mit mondtok? -
Bencsizy
csendes tag
válasz izomhod #8316 üzenetére
Vágom, de ezzel az a baj, hogy én Fejér megyében lakok, ő meg Debrecenben. Remélem érzed a távolságot.
Nyilván ha lett volna rá lehetőségem, akkor megtekintettem volna személyesen is, de mivel megyén belül is kb 4000 egy oda-vissza út busszal, oda lett volna legalább egy 20-as, ha nem több! Inkább bevállaltam a postát.
Kocsi meg van, de ezek mellett az üzemanyagárak mellett inkább takarékoskodunk a benzinnel. Ez van. -
félisten
-
Atticus85
tag
válasz Plazmacucci #8323 üzenetére
Én meg már vagy 7 éve,hogy kapd be
-
Atticus85
tag
válasz Plazmacucci #8325 üzenetére
Ezt meg mire fel?
-
X2N
őstag
-
Bencsizy
csendes tag
Köszönöm a kielégítő, hasznos választ!
Igen, holnap tolok fel róla képeket, héten már nem volt időm semmire, de itt a hétvége, végre élhetek is egy kicsit.
Megfogadom a tanácsod! 100 Watt mondjuk otthonra soknak tűnik, de mivel tervezem, hogy 1-2 év múlva összehozok egy bandát is, ezért még jól jöhet.
Zsir, rendbe szedem a kicsikét
-
Enton
addikt
Hali. Nincs véletlen valaki, aki Szolnok vagy közelében Boss MT2 pedálal rendelkezik?
Kiváncsi lennék a hangjára. Egy próba gyanánt!
Most készülök MT2 vagy SM7 közt választani, de a szívem az SM7 felé hajt.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
-
Enton
addikt
válasz Plazmacucci #8330 üzenetére
Hallgattam még régebben jópár yputúbos videón a hangjukat ennek a két pedálnak, és valahogy a MT2 mindig olyan sikoltozó magas hangú a SM7 pedig szép mélyekkel teli torzítás.
Valahogy majd a Korn-os hangzáshoz közelit szeretnék kihozni idővel, pedálokkal, és eddig az sm7 ami nagyon szimpi hagzásban, plusz van klassz 2 fokozatú zajzár is ha kéne.
A bossból eddig ML2 ami még úgy tetszett hangilag, de anniyt nem adnék egy pedálért főleg kezdésnek.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Eastman
addikt
válasz Plazmacucci #8330 üzenetére
A BOSS japán oldalán van egy ilyen grafikon. [link]
Igaz, hogy az ST-2 nincs rajta, de irányadónak jó lehet...
-
félisten
válasz Eastman #8332 üzenetére
Ja igen ez vagy 5 éves rajz, az ST-2 meg 2012-es pedál ha jól tudom. Nekem volt 4db Boss pedálom, pl MD-2 Mega distortion. Azzal még lehetett jó hangokat kihozni, de a Metalzone nagyon rossz. Maximum ha egy fullcsöves fej elé rakod ami nem tud torzítani(Laney Klipp, Sound). De a zizi magában eléggé zavaró. Meg kell moddoltatni, és akkor harap.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Thor92
csendes tag
Üdv mindenkinek! Még új vagyok itt, igaz pár éve már voltam fent csak elévült a dolog. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy: kinéztem egy erősítőt Blackstar ID 60tvp, de teljesen új széria, Mo-n még nem került forgalomba. 60W és tranyós, vajon mennyi lesz majd az ára? És mikor várható hogy boltokba kerül? Köszönöm a segítséget!
-
BluEyes
őstag
Azt én is nézegetem egy ideje, nagyon ígéretes a pár elérhető demo.
Az Anderton-nál előrendelhető.
Az itthoni árat nehéz megtippelni.
HT20 combo - 389 font, itthon 195.900 FT
HT50 fej - 499 font, itthon 189.900 Ft
Próbálj okos lenni ez alapján.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
izomhod
őstag
-
Thor92
csendes tag
A Blackstar csak egy ötlet volt részemről. (félek hogy ha kiderül az ára, túl drága lesz, kéne egy B terv erre az esetre.) Milyen kombót ajánlanátok? A feltételeim: Dob mellett meg kéne állnia a helyét. 12'os hangszóró. Külső láda csatlakoztatható legyen, és főleg metálra kéne. 60.000 körül kéne valami értelmes dolog. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
menyko
tag
válasz izomhod #8341 üzenetére
Igen, közben megtaláltam én is a cikket, de kíváncsi lettem volna egy itteni véleményre is.
Szóval a cikkből kiderül, hogy Tele-k esetében nincs belépő szint, mint a Strato-knál a Bullet.
Van az Affinity éger testtel és hard-tail húrlábas megoldással, valamint van a Standard szebben kidolgozva, és finomabb elektronikával, testen átmenő húrokkal.
Úgy érzem nem lenne nagy mellényúlás 30 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...