Új hozzászólás Aktív témák

  • nzozz

    aktív tag

    Sziasztok!
    Ansys ügyben szeretnék tanácsot kérni.
    Korábban volt telepítve a gépre 2-3 féle Ansys student edition. A Discovery -t illetve az Aim -et csak kipróbáltam, de a "normál" verziónak egy idő után valami licenc problémája lett, semmilyen szimulációt nem tudtam elindítani. Így letöröltem az összeset az uninstall.exe -vel. Majd miután az meghagyta az összes korábbi mappáját a C illetve D meghajtón, ezért a mappákat manuálisan kitöröltem.
    Ezután letöltöttem a legújabb Ansys student 2021 R1 -et. Egy ideig működött, aztán kiderült, hogy kb onnan számolta a licencből hátralévő időt, ahol a korábbi verzió abbahagyta. A licenc megújításhoz elméletileg csak le kéne tölteni a legújabb verziót, kicserélni a régi licenc fájlt és kész. Ezzel két problémám van: az egyik, hogy kiradíroztam mindent és feltelepítettem a legújabbat, tehát elméletileg újra kellett volna indulni az 1 éves periódusnak, de ez nem történt meg. Időközben az Ansys titkosított a licenc fájlt a 2021 verziónál, így a korábbi megújítási módszer nem működik, a 2020 R2 -t kellene letölteni és annak a licencét használni. Viszont én korábban kitöröltem a C:/Program files/Ansys Inc mappát is, ami a 2021 R1 feltelepítésekor nem lett ismét létrehozva, pedig oda kéne behúzni a licenc fájlt illetve az uninstaller is abban a mappában van.
    Mit lehet ezzel kezdeni? Most már teljesen lejárt a licenc, nem tudom használni a szoftvert, pedig most szükség lenne rá.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák