Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #7109 üzenetére

    Aki játszik az ugye az archon quest által már találkozhatott velük. Ezek után biztos sokan (én is ;] ) rá vannak kattanva hogy kell nekik a Raiden Shogun. Biztos hogy jön játszható karakterként, szóval érdemes hamar kiadni, hogy elköltsék az emberek a primojukat rá, ne tudjanak gyűjteni. Így több ember kényszerülhet rá, hogy vegyen csomagot majd, mivel nem lesz idejük felhalmozni elegendő primot feltétlen (a posztok kommentjei között már megy is a sírás, hogy elverték Ayaka-ra, és most mi lesz). Ha tartogatnék még, akkor viszont sokan lennének akik kihagynák következő 2-3 banner-t is miatta. Viszont ha hamar jön, akkor elverik rá ami van, ha nincs elég akkor vesznek crystalt, és utána a következő bannerekre is rámennek.
    A mostani bannerekből kiindulva, szerintem Raiden Shogun jobban várt, így ő lesz első banneren, és a másodikon Kokomi mellett Sara lesz egyik 4*-os. Persze ez spekuláció.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák