Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz F34R #6706 üzenetére

    Erről lehetne esetleg felmérést csinálni, ki hogyan áll hozzá. Az tény, hogy a mostani event kihívás. Nekem van egy Hu Tao és Eula dps is, mindkettő jól fel van húzva már, szóval ilyen alapon "könnyen beszélek". November óta veszem a welkin-t, és január óta a BP pass-t is mindig, így a f2p-től messze állok. Viszont ezek megvétele mondhatni normális, ha előfizetéses játék lenne ennyit költenénk rá. Szóval erre a szintre kell belőni a játék nehézségét érzésem szerint. Aki ezeket nem áldozza rá (főleg a BP pass-t, a welkin kiváltható mázlival ;] ), az értelemszerűen hátrányba kell legyen, de eddigiek alapján még így is kiélvezhetik a játékot. Lehet a régi wow-os idők beszélnek belőlem, de ha minden játékos mindent elérhetne egyszerűen, akkor nem lenne kihívás egyrészt, de nem is érné meg küzdeni semmiért.
    Az eventek többsége nevetségesen egyszerű, ha becsúszik egy ilyen kihívást jelentő, persze hogy felháborodást okoz. Én azt mondom, ilyen kihívások kellenek a játékba. Ugyanakkor a fejlődés eléggé lassú már végén, szóval itt azért problémás szerintem is, hogy egy szint után tovább erősíteni a karaktert nagyon erőforrás igényes és túlzottan szerencse függő.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák