Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz F34R #6291 üzenetére

    A polearmot én is szeretem, de a többi fegyver típussal is elvagyok. Bár bow-al én se szeretek célozni, szóval Ganyu és új pyro nem biztos hogy használva lenne annyit. A kétkezes kard ami nem jön be, de Eula-nál ezt jól megoldották. Chongyun-nál nem tetszett ugyanez a fegyver. Nekem még egy main dps jöhet (ez valószínűleg Ayaka lesz), és sub dps már.
    Jean ütésenkénti healjét ez mennyire javítja fel? Vagy ilyenről ne is álmodjak, hogy 10-20 másodpercig ütöm ellenfeleket az visszatölti a többiek hp-ját (kb. felét vagyis 10k-t)? Nem akarok vele dps-elni, azért Eula élvezetesebb és neki normál ütése is már 6-7k simán. Fele akkora ütésért (totál dps-ben sokkal rosszabb) csak azért hogy lassan healeljen nem tetszik. Anemo-ban megállná a helyét? Mivel már C1, így az E-je erősebb.

    csuzda: Ezzel én is így vagyok, a main dps-ek legyenek lvl90-esek, talentek lvl9 (Hu Tao és majd Ayaka lesz lvl10-es talenttel jelenlegi tervek szerint) és a sub dps és supportok pedig lvl80, talentek lvl6, aztán ha nem hátráltatja a talent material a dps-ekét ez mehet feljebb. Artifact hasonlóan, először a main dps, aztán a többiek, farmolás is ennek megfelelően történik.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák