Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #3186 üzenetére

    Nekem az is ritka, hogy a főstat megfelelő. Állandóan def és healing %, esetleg hp%. Mora-ból van még elég, talán mert lassan haladok és gyűlik. Inkább azért nem akarok nekifutni lvl90-nek, mert az exp book és ore fogyna el. Márpedig Hu Tao-t azonnal fel akarom rántani lvl80-ra, arra pedig ~260 lila exp book kell. Fegyvert esetleg még megengedhetem, abból jobban állok.
    Tudom most Hu Tao csúszik, és rámondhatjuk ne törődjek vele, de nem hónapokról van szó feltétlen. Két elmélet van jelenleg:
    - Nem jelentették be a lantern event miatt, aminek kínai megfelelőjén tilos a halál szóba hozatala, és ugye Hu Tao elég erősen kötődik hozzá. Ezért elképzelhető az, hogy még 1.3-ban, de utolsó pillanatban bejelentve, de bekerül mégis. Vagy szimplán az 1.3 patch 4 hetes lesz (Xiao és Keqing 2-2 hetes bannert kap), és 1.4-ben jöhet be.
    - Másik pedig, hogy áprilisban lesz kínában Qingming festival (remembering ancestors, tehát elhunytakkal kapcsolatos ünnepség), és emiatt, plusz ugye április 1. bolondok napja, és Hu Tao egy "prankster" lesz. Így ekkora kerülhet be. (ez szintén 1.4, vagy ha az is rövid patch lenne, akkor 1.5)
    Addig amíg nem derül ki hogy lesz, inkább óvatosan haladok, és nem megy senki lvl80 fölé. Meglévők mellett Chongyun-t és Ningguangot akarom húzni, és Xianglinget se akarom lvl60-on hagyni.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák