Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    válasz jonnyjoker01 #2904 üzenetére

    Hetek óta artifactokat farmolok kb minden resinemmel, és még egy olyat se kaptam amire azt mondanám hogy nah, ezt aztán le nem cserélem :D
    A +40 resin gyakorlatilag semmi..ahogy azt fentebb is írtam, ugyanakkor szerintem már túlvagyunk az ilyesmin hogy "elvből nem veszek ilyet, hogy lássák nem nézhetnek madárnak".
    Egyrészt totál egyet tudok érteni, és igazad is van, de amíg emberek több ezer, vagy több tizezer dollárt költenek bannerenként, és teszik ezt 2 vagy 3 accounton, addig a te elköltött vagy épp nem elköltött 5 dollárod nemigen téríti őket észhez...sajnos.

    Rohadt drága kb minden free to play játék, és lehet mondani a Genshinre is hogy nem pay to win, de miért ne lenne az? Igenis az, mert hát lehet ugyan játszani full ingyen...kis taktikázással ki is lehet szedni a kívánt karaktereket, de constellation híján (free játékosként 5 csillagost constellationozni kb lehetetlen), a karakterekben rejlő potenciált nem lehet kiaknázni. Példának okáért, ha jól látom a 3. és az 5. constellation minden karinak a +3-3 szint 1-1 skillhez. Hát már az hatalmas boost tud lenni.
    Mióta a játék megjelent tolom...minden alkalommal levertem Dvalint és ma kaptam az ELSŐ plume-t tőle...ez kell ahhoz hogy Diluc skilljét +6 fölé tudjam vinni..
    1 skillt, egy szinttel feljebb, és ez telt majd 4 hónapomba...
    Ehelyett ha kidroppolnám még kétszer, akkor kapásból 10es lenne a skill...
    A fegyvereket meg sem említem, amihez szintén kell 5 ugyanolyan...

    Mi ez ha nem pay to win?

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák