Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz sonar #3977 üzenetére

    Nos elmélkedhetünk azon, hogy miért olyan a fogyvédelem, amilyen, de a problémádat ez sem oldja meg. :((( És nem kell bemenned sem a fogyvédelemhez, mert az sem jobb, mintha írsz nekik vagy hívod őket.

    Mondom, neked (vagy barátnak, ismerősnek, rokonnak, aki el tudja intézni helyetted) kell elmenned a _kereskedőhöz_, akitől vásároltad a terméket, és ott panaszkodni. Hogy ott mit érdemes tenni, azt visszaolvasva (!!!!!!!!) pár oldalt ebben a topikban hamar megtudod, átlag 5-10 hszenként leírjuk...

    mod: Egyébként meg miért kellene elrettentő erő? Kötöttél egy szerződést egy kiskereskedővel, és problémád van, ott vannak a jogszabályok, jogod mint a tenger, menj oda és érvényesítsd. Ezt hívják piacgazdaságnak, vagymi... Annak elvileg ott a kilencvenes évek környékén vége lett, hogy állam bácsi tutujgat mindenben, tudatos fogyasztóként neked magadnak kell kiharcolnod a saját ügyed megoldását. És egyébként szerintem ez így is van jól.

    A fogyvédelem meg foglalkozik a sokakat, tömegeket érintő ügyekkel (bár idejük-pénzük azokra sem nagyon van), előre meghatározott terv szerint ellenőriznek termékcsoportokat biztonságossági szempontból, ünnepek környékén "razziákat" végeznek, ezzel kb. vége is a lehetőségeiknek, anyagilag, időben és hatáskörben is.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák