Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Tim82 #66694 üzenetére

    Erre a szálra visszatérve:

    Volt egy kis időm előásni egy régebbi (socket 939 Athlon 64 X2 alapú, anno hobbiból összelapátolt) desktop gépet, amin Manjaro KDE fut. Azzal jól működik az Oehlbach XXL USB.

    Szinte minden olyan megoldásnak, amivel viszont az adott notival (Thinkpad R61) szeretném használni az Oehlbach-ot, van valami hátulütője.

    - Audigy 2 ZS Notebook: Ubuntuval altatásból nem jön vissza a hangkártyával a gép (ujjlenyomatolvasós képernyőfeloldást használok ilyenkor, sem az, sem jelszómegadásos bejelentkezés nem jelenik meg).
    - Más disztró: se Manjaro XFCE, se Fedora XFCE nem akart valamiért szépen működni. SSD ellenére lassúak voltak, teljesítménygondok voltak mindkét disztróval. Jobb híján visszaklónoztam a lementett-belakott Ubuntut.

    Végül vettem Hardverapróról Frogged fórumtárstól egy SMSL X-USB-t, ami kiváló vételnek bizonyult főleg azért az árért - és ez lesz kb. a végső workaround. Out-of-the-box működik Ubuntu alatt a CM6631A transzporttal ellentétben (amit ugyan az Ubi felismer hangeszköznek, ám hangot nem bírok belőle kicsikarni). Egy a gond, hogy most el kell döntenem, ne ragadjon inkább az AudioGD NFB-11.32 mellett, mert a saját VIA USB moduljához képest sokkal több az X-USB-ben a boogie...

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák