Új hozzászólás Aktív témák

  • budo82

    tag

    válasz Bodz #65768 üzenetére

    Még egy kis plusz infó, akit érdekel:
    Aki SMSL cuccot akar rendelni Aliexpress-ről és az a termék megvan az Amazon.de kínálatában is, akkor az Ali-s SMSL Official Store-tól való rendelésnél jelezni kell (Note-ként), hogy a német raktárból kéred a rendelés teljesítését.
    (Nem mindegyik terméknél van kíírva, de pl. ennél itt: Countries that can be shipped through German overseas warehouses:
    United Kingdom, Spain, France, Czech Republic, Italy, Belgium, Netherlands, Poland, Latvia, Sweden, Germany, Ireland, Greece, Finland, Denmark, Portugal, Austria, Bulgaria, Estonia, Hungary, Lithuania, Romania, Slovenia
    If there are buyers from above countries who need to ship through overseas warehouses, please contact SMSL customer service team, we will arrange delivery for you as soon as possible :)

    Nekem a Sanskrit 10th-et szépen Amazon-os dobozban küldték, DHL-el. Természetesen se vám, se ÁFA + Ali-n dollárban olcsó és amint Bodz is említette, jön a 11.11-i plusz engedmény. Pl. 79$-t majd bőven megér az SK10, ami fontos, hogy az Official Store-ból történjen a rendelés
    Nekem annyi várni valóm volt, hogy amikor rendeltem, még csak akkor szállították át a német raktárba (és nem volt még az Amazon kínálatában se).

    [ Szerkesztve ]

    Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Új hozzászólás Aktív témák